• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Hatalı formül

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan izzetk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

izzetk

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Office 2007 Türkçe
İyi akşamlar Sayın Üyeler,
Eklediğim dosyayı inceleyebilirseniz ilk sayfada aynı isimde birden çok eğitim verebilen eğitmenler var. Ali KOÇ ve Can KESEN isimli personellerin karşısına" Eğitim Tarihi Geçmiş Personel" yazması gerekirken "Eğitmen Eğitim Geçerli" yazıyor. Oysa bu kişiler Tehlikeli maddeler vermeye yetkili değiller. Formülü yazarken burada bir hata yaptım.
Bu eğitimi vermeye yetkili kişiler sadece Cem UÇAN ve İsmet KONAR onlarda sorun yok formül doğrusunu yazıyor. Ali KOÇ ve Can KESEN isimli personellerin karşısına" Eğitim Tarihi Geçmiş Personel" i hangi formül ile yazdırabilirim. Yardımlarınız için teşekkürler.

izzetk

Son düzenleme:
Günaydın herkese,
Formülü düzeltmemde yardımcı olabilir misiniz.Teşekküler.

Sizden ricam formül ile ne yapmak istediğinizi anlatır mısınız?Formülden ne yapmak istediğinizi anlamadım. Siz isteğinizi anlatırsanız formül yazmam çok daha kısa olur diye tahmin ediyorum.

Merhaba,
Eklediğim dosyayı incelediyseniz ilk sayfada aynı isimde birden çok eğitim verebilen eğitmenler var. Ali KOÇ ve Can KESEN isimli personellerin karşısına" Eğitim Tarihi Geçmiş Personel" yazması gerekirken "Eğitmen Eğitim Geçerli" yazıyor. Oysa bu kişiler Tehlikeli maddeler vermeye yetkili değiller. Bu eğitimi vermeye yetkili kişiler sadece Cem UÇAN ve İsmet KONAR onlarda da sorun formül doğrusunu yazıyor. Bu sebeple formülü düzeltmeye çalışıyorum. Teşekkürler.

ekli dosyayı göremedim.

Geri