Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HATA SEBEBİYLE ÇALIŞTIĞIM DOSYAYI KAYIT EDEMİYORUM
Merhaba; Dövizli olarak takip ettiğim cariler klasörümü ne olduğunu anlamadım ama kayıt etmek istersen aşağıdaki hatayı veriyor. Bana bu konuda yardımcı olmanızı rica ederim.
Bozulan bir çalışma kitabını açtığınızda, Excel otomatik olarak Dosya Kurtarma modunu başlatır ve çalışma kitabını yeniden açmaya ve aynı anda onarmaya çalışır.
Günaydın. Değindiğiniz sorunlarla ben de karşılaşmaktayım.
Sorunumu aşağıdaki yöntemlerle aştım. Öncelikle ilk seçeneği, çözülmezse ikinci seçeneği denersiniz.
1- Windows Powershell >> Yönetici Olarak açınız.
C:\Windows\system32>sfc /scannow Enter (Not: ilk sfc'den sonra 1 boşluk verin)
2- Denetim Masası / Programlar / Programlar ve Özellikler / Kullandığınız Office'i seçin > sağ klik > Değiştir'i tıklayın > Hızlı Onarım ve Kaldır 'seçenekleri çıkar.
İlk önce Hızlı Onarım'ı eğer sorun çözülmezse bu kez Kaldır'ı seçeneği ile yazılımı kaldırın. Office'i yeniden yükleyin.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.