merhaba arkadaşlar,
öncelikle konuyu ne olarak isimlendirebilirim bilemediğim için bu şekilde başlık attım.
garanti bankasına ait taksitli satışlarımızı takip etmemiz için hazırladığım VBA destekli excel tablom var.(ekte Bulunmaktadır.)
Bu tablo bende sorunsuz çalışıyor. bu gün arkadaşıma gönderdim ancak arkadaşımda hata vermektedir. Hata "yeni kayıt ekle" butonuna basıldığında userform açılmadan "Kart Tipi Ekle" butonuna tıkladığımızda userform daki "Ekle" Butonuna bastığımızda karşımıza çıkıyor.
Yeni Kayıt Ekle de hatalı kısmı aşağıdaki yerde gösteriyor.
Private Sub UserForm_Initialize()
ComboBox1.AddItem "2"
ComboBox1.AddItem "3"
ComboBox1.AddItem "4"
ComboBox1.AddItem "5"
ComboBox1.AddItem "6"
For i = 6 To Worksheets("TAKSİTLİ SATIŞ HESABA GEÇİŞLER").Cells(65, 20).End(xlUp).Row
Kart Tipi Ekle de hatalı kısmı aşağıdaki yerde gösteriyor.
Private Sub CommandButton1_Click()
On Error GoTo 10
Set s1 = Sheets("TAKSİTLİ SATIŞ HESABA GEÇİŞLER")
Kırmızı ile gösterdiğim yer seçili olarak karşıma çıkıyor. Private Sub kısmınıda sarı olarak işaretliyor.
hatanın sebebi nedir bulamadım. yardımcı olursanız sevinirim
şimdiden teşekkürler
öncelikle konuyu ne olarak isimlendirebilirim bilemediğim için bu şekilde başlık attım.
garanti bankasına ait taksitli satışlarımızı takip etmemiz için hazırladığım VBA destekli excel tablom var.(ekte Bulunmaktadır.)
Bu tablo bende sorunsuz çalışıyor. bu gün arkadaşıma gönderdim ancak arkadaşımda hata vermektedir. Hata "yeni kayıt ekle" butonuna basıldığında userform açılmadan "Kart Tipi Ekle" butonuna tıkladığımızda userform daki "Ekle" Butonuna bastığımızda karşımıza çıkıyor.
Yeni Kayıt Ekle de hatalı kısmı aşağıdaki yerde gösteriyor.
Private Sub UserForm_Initialize()
ComboBox1.AddItem "2"
ComboBox1.AddItem "3"
ComboBox1.AddItem "4"
ComboBox1.AddItem "5"
ComboBox1.AddItem "6"
For i = 6 To Worksheets("TAKSİTLİ SATIŞ HESABA GEÇİŞLER").Cells(65, 20).End(xlUp).Row
Kart Tipi Ekle de hatalı kısmı aşağıdaki yerde gösteriyor.
Private Sub CommandButton1_Click()
On Error GoTo 10
Set s1 = Sheets("TAKSİTLİ SATIŞ HESABA GEÇİŞLER")
Kırmızı ile gösterdiğim yer seçili olarak karşıma çıkıyor. Private Sub kısmınıda sarı olarak işaretliyor.
hatanın sebebi nedir bulamadım. yardımcı olursanız sevinirim
şimdiden teşekkürler
Ekli dosyalar
-
30.8 KB Görüntüleme: 3