Hata Hakkında yardım

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 - 2007
merhaba arkadaşlar,
öncelikle konuyu ne olarak isimlendirebilirim bilemediğim için bu şekilde başlık attım.

garanti bankasına ait taksitli satışlarımızı takip etmemiz için hazırladığım VBA destekli excel tablom var.(ekte Bulunmaktadır.)

Bu tablo bende sorunsuz çalışıyor. bu gün arkadaşıma gönderdim ancak arkadaşımda hata vermektedir. Hata "yeni kayıt ekle" butonuna basıldığında userform açılmadan "Kart Tipi Ekle" butonuna tıkladığımızda userform daki "Ekle" Butonuna bastığımızda karşımıza çıkıyor.

Yeni Kayıt Ekle de hatalı kısmı aşağıdaki yerde gösteriyor.
Private Sub UserForm_Initialize()
ComboBox1.AddItem "2"
ComboBox1.AddItem "3"
ComboBox1.AddItem "4"
ComboBox1.AddItem "5"
ComboBox1.AddItem "6"
For i = 6 To Worksheets("TAKSİTLİ SATIŞ HESABA GEÇİŞLER").Cells(65, 20).End(xlUp).Row

Kart Tipi Ekle de hatalı kısmı aşağıdaki yerde gösteriyor.
Private Sub CommandButton1_Click()
On Error GoTo 10
Set s1 = Sheets("TAKSİTLİ SATIŞ HESABA GEÇİŞLER")

Kırmızı ile gösterdiğim yer seçili olarak karşıma çıkıyor. Private Sub kısmınıda sarı olarak işaretliyor.

hatanın sebebi nedir bulamadım. yardımcı olursanız sevinirim
şimdiden teşekkürler

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 - 2007
yardım edebilecek kimse yokmu arkadaşlar

halit3

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
2003 excell türkçe
ve
2007 excell türkçe
buradaki hata zannedersem çok sayıda tek kalekterli harflerden kullanmışsın onun için bu excel sayfasında hata veriyor aynı kodları başka bir boş excell dosyasında denediğinizde hata vermiyor çözüm olarak bir şey söyleyemiyeceğim ancak başka bir excell dosyasına taşırsan verilerini o zaman düzelir herhalde

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 - 2007
Yardımınız için teşekkürler söylediğiniz şekilde çalışıyor şimdiki çalışmamda işimi görecektir. ama bununu neden yapıyodur onunla ilgili bilgisi olan varsa onuda öğrenmeyi çok isterim.