• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Haritacılık İçin Excel

Excel Vers. ve Dili
excel 2013
Merhabalar branşımda excelden daha çok faydalanmak için sizlerin yardımına ihtiyacım olacak yardım elinizi uzatırsanız çok memnun olurum

Sorum şu olacak; data girişime göre diğer sayfalardan girdiğim değere göre veriyi otomatik olarak almak istiyorum ve basla bi sayfaya şekil üzerine yazdırmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim? bunun temeli nedir? nasıl türetebilirim ?

Merhaba. Foruma hoşgeldiniz.

Ben haritacılıktan anlamam, forumdaki bir çok üyenin de anladığını sanmıyorum. Hepimiz farklı farklı işlerle uğraşıyoruz. Ancak içimizde exceli farklı düzeylerde bilen birçok değerli arkadaşımız mevcut.

Forumumuzun işleyişi genelde şu şekildedir: Kullanıcılar bir dosya hazırlar, bu dosyada oluşturamadıkları bir formül, biçimlendirme ya da makro gibi konularda burda yardım ararlar. Eğer sorununu doğru bir şekilde anlatıp örnek dosya ile desteklerse çok yüksek ihtimalle sorununa çözüm bulunur.

Sizin sorunuza gelirsek sorunuz biraz havada kalmış durumda maalesef. "Data girişime göre" ne demek, nasıl bir datadan, nasıl bir dosyadan bahsediyoruz? Hangi veriyi otomatik almak istiyorsunuz, kriter(ler) nedir? "şekil üzerine" derken nasıl bir şekilden bahsediyorsunuz? vs.

Size daha iyi yardımcı olabilmemiz için lütfen bir örnek dosya hazırlayın ve dosyada manuel olarak nasıl bir sonuç istediğinizi nedenleriyle birlikte gösterin.

Kolay gelsin.

Yönlendirmeniz için teşekür ederim. Dediğiniz gibi sözsel olarak izah ettiğim çalışmayı burası için bi formata dönüştürüp eklerim ve eminim güzel sonuçlar alırım tekrar teşekür ederim.

Bu arada Altın Üye olmadığınız için bu siteye dosya yükleyemez ve bu siteye yüklenmiş dosyaları indiremezsiniz maalesef. Ancak başka herhangi bir dosya paylaşım sitesine yükleyip linkini burada paylaşabilirsiniz. Bilginiz olsun.

Geri