• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Harcama Listesi ve Ödenecek Miktar..!

Excel Vers. ve Dili
2010 Türkçe
Merhaba,
Örnek dosya da kredi kartı harcamaları için aylık dağılımları yapan çalışma mevcut. Bu çalışmaya ödemeler sayfası da ekledim, buraya mevcut aya ait ödemelerin listelenmesi, ödenecek taksit tutarı, gelmeli. Ve o ödemeye ait ne kadar ödemişsem. Harcama sayfasında da ona göre işlem yapılmalı. Nasıl bir formül ile yapılır ben daha fazla ileriye götüremedim.
Bir de sizlerin görmesinde fayda vardır diye düşünüyorum.
Kod:
http://s3.dosya.tc/server3/xKeZ3L/_rnek.rar.html

Merhaba,
Arkadaşım yanlış anlamaz isen bu konuda excelle uğraşıncaya kadar linkteki dosyayı kullanmanı tavsiye ederim. En ince ayrıntısına kadar açılışta önünde. Ayrıca 60 aya kadar taksitlendirme,her ay ne kadar ödeyeceğini görme imkanı var.Bir incelemeni tavsiye edrim. Genede seçim senin.

http://www.excel.web.tr/f58/kredi-kart-takibi-t117717/post643265.html

Merhaba,
Örnek dosya da kredi kartı harcamaları için aylık dağılımları yapan çalışma mevcut. Bu çalışmaya ödemeler sayfası da ekledim, buraya mevcut aya ait ödemelerin listelenmesi, ödenecek taksit tutarı, gelmeli. Ve o ödemeye ait ne kadar ödemişsem. Harcama sayfasında da ona göre işlem yapılmalı. Nasıl bir formül ile yapılır ben daha fazla ileriye götüremedim.
Bir de sizlerin görmesinde fayda vardır diye düşünüyorum.
Kod:
http://s3.dosya.tc/server3/xKeZ3L/_rnek.rar.html

Ekli dosyayı inceleyiniz.
HARCAMA sayfanızdaki Formüllerinizde değişiklik yapılmıştır.
Buna göre;Taksitleri izlediğiniz tablonuz Hesap kesim tarihine göre güncellenmektedir.
Tablo İlk hesap kesim tarihine göre güncellenir.
Örneğin;İlk hesap kesim tarihini 10.01.2013 yerine 10.06.2013 yaptığınızda, diğer hesip kesim tarihlerine bakarak İLK hesap kesim tarihi olan MART 2013'den başlar.

ÖDEMELER sayfanızdaki uygulama ile istediğiniz aya ait bilgileri görebilirsiniz.

Ekli dosyalar

Merhaba,
Arkadaşlar yoğun bir çalışma dönemindeyim dolayısıyla açtığım konulara bakamaz oldum. Kusura bakmayın, anlayışla karşılayacağınız umuyorum.
Vardar 07 göstermiş olduğun ilgiden dolayı teşekkür ederim. Bu çalışmayla daha önce karşılaştım fakat benim için uygun değil, kullanmayı isterdim fakat dediğim gibi ben kendime göre bir çalışma hazırlıyorum, konu ile alakalı herkese sonsuz ayrı ayrı teşekkür ederim.
Sayın Turist ödemeler sayfası takdire şayet çok beğendim istediğim gibi bir örnek hazırlamışsınız fakat benimde gözden kaçırdığım küçük şeyler var, ancak excel ile olma imkânı ne kadar yüksek bilmiyorum. Ödemeler sayfasını kendi çalışmama uyarlamaya çalıştım olmadı. Sizin örnekte harcama sayfasında değişiklikler var, bu olmasaydı keşke, ödemeler sayfasını şimdiki atacağım örnek çalışmaya uyarlanması mümkün mü acaba, ben yapamadım. Öte yandan
1.Gözden kaçırdığımız konu ise, yapılan harcamanın ödemesi yapılan taksit harcama sayfasında otomatik renklendirilebilir mi?
2.örneğin taksit tutarı 100 TL 80 lira yatırıldığını var sayalım, kalan 20 lira hesaba eklenebilir mi böyle bir çözüm yolu da olabilir mi acaba.
İlginizden dolayı teşekkür ederim, İyi çalışmalar dilerim.
Saygılarımla.

Ekli dosyalar

Merhaba,
Arkadaşlar yoğun bir çalışma dönemindeyim dolayısıyla açtığım konulara bakamaz oldum. Kusura bakmayın, anlayışla karşılayacağınız umuyorum.
Vardar 07 göstermiş olduğun ilgiden dolayı teşekkür ederim. Bu çalışmayla daha önce karşılaştım fakat benim için uygun değil, kullanmayı isterdim fakat dediğim gibi ben kendime göre bir çalışma hazırlıyorum, konu ile alakalı herkese sonsuz ayrı ayrı teşekkür ederim.
Sayın Turist ödemeler sayfası takdire şayet çok beğendim istediğim gibi bir örnek hazırlamışsınız fakat benimde gözden kaçırdığım küçük şeyler var, ancak excel ile olma imkânı ne kadar yüksek bilmiyorum. Ödemeler sayfasını kendi çalışmama uyarlamaya çalıştım olmadı. Sizin örnekte harcama sayfasında değişiklikler var, bu olmasaydı keşke, ödemeler sayfasını şimdiki atacağım örnek çalışmaya uyarlanması mümkün mü acaba, ben yapamadım. Öte yandan
1.Gözden kaçırdığımız konu ise, yapılan harcamanın ödemesi yapılan taksit harcama sayfasında otomatik renklendirilebilir mi?
2.örneğin taksit tutarı 100 TL 80 lira yatırıldığını var sayalım, kalan 20 lira hesaba eklenebilir mi böyle bir çözüm yolu da olabilir mi acaba.
İlginizden dolayı teşekkür ederim, İyi çalışmalar dilerim.
Saygılarımla.
Sayın, sensizsoldum,
Dosyanızda HARCAMALAR sayfanızdaki değişiklikler, ödemeler için verileri bulmak amacıyla yapılmıştı.Ayrıca sayfa otomatik olarak hesap kesim tarihlerine göre güncellenerek çalışmaktaydı ve 10 yıl müdahale etmeden kullanılabilirdi.
Eklediğiniz Örnek dosyanızda değişiklik olmadan ödemeler sayfanızdaki formülleri uyguylamak mümkün değil.
Tabii ki, forumdaki arkadaşlarımız farklı çözümler bulabilir.
Kolay gelsin.

Merhaba,
Hani ben 10 yıllık falan bu kadar veriye gerek yok demek istedim bana göre 24 ay 2 yıllık işlem yeterliydi.

Peki, şu olabilir mi ödeme yapılan taksit harcama sayfasında otomatik renklenebilir mi ve taksit tutarı 100 tl ama 80 lira yatırıldığını var sayalım. kalan 20 lirayı kalan borca eklemesi mümkün mü?

Geri