• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

hangi sayı aralığında olduğunu bulabilmek

Excel Vers. ve Dili
2000 Türkçe
örneğin 13500 sayısı
şu aralıklardan hangisindedir. 0..... 10.000
10.000.... 20.000
20.000....30.000
teşekkürler

hocam çok teşekkür ederim. sağolun işimi çok kolaylaştırdınız.

İyi akşamlar,
Sizin bu formülünüzde C sutunundaki değerler D sutunundaki değerlerden küçük olduğunda çalışıyor .Tersi durumda ÇALIŞMIYOR.
İyi çalışmalar dilerim.

Hatalı dosyayı yüklemişim..

Son düzenleme:
Gönderdiğiniz dosyada E15 ve sorasında formul değişiyor. Dikkat ettiniz mi? İKi farklı referans alıyor E6'daki formulü aşağıya kadar kopyalayın lütfen...

Selamlar
Evet yeni farkettim formülleri fakat c sutunundaki syıları d sutunundan büyüttüğünüzde çalışmıyor.Yeni dosyamda bu halloldu sanırım.
İyi çalışmalar ve başarılar dilerim.

Çalışmaması normal.. Çünkü, aralıkta bir değer küçük bir değer büyük olmalı. Küçük olanın ya sağda yada solda olması gerekli ... ve Ben solu tercih ettim:) Formuldeki büyükeşit veya küçük ifadelerini isteğinize göre revize ederseniz, sizde farklı sonuçlar elde edebilirsiniz ...

Çalışmaması normal.. Çünkü, aralıkta bir değer küçük bir değer büyük olmalı. Küçük olanın ya sağda yada solda olması gerekli ... ve Ben solu tercih ettim:) Formuldeki büyükeşit veya küçük ifadelerini isteğinize göre revize ederseniz, sizde farklı sonuçlar elde edebilirsiniz ...

Neyse ben her iki durum ve bu mantığınıza (işaretli yazınız) göre formül kurdum.
İyi geceler.

Geri