• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Hakem görev çetelesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan nhtank
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
2003
Sevgili Dostlar,
Hakemlerin Kaç Göreve Çıktığını tespit için
Fikstür sayfasından hakem kaç göreve çıktıysa saydırıp yazdırabiliyorum.
İstediğim işlem ise fikstürde hakemin çıktığı görev tarihlerini yanına yazdırabilmesi.

Ekli dosyadan bunu daha iyi anlayacağınızı tahmin ediyor, yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.

Ekli dosyalar

Sevgili Dostlar,
Hakemlerin Kaç Göreve Çıktığını tespit için
Fikstür sayfasından hakem kaç göreve çıktıysa saydırıp yazdırabiliyorum.
İstediğim işlem ise fikstürde hakemin çıktığı görev tarihlerini yanına yazdırabilmesi.

Ekli dosyadan bunu daha iyi anlayacağınızı tahmin ediyor, yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.

merhaba
eki inceler misiniz ben formül ile çözdüm umarım işinize yarar.
B22:M25 arasındaki formüller dizi formülüdür.
Dizi Formülü Formül Hücreye Girildikten Sonra Enter Tuşuna Basmadan Ctrl+Shift+Enter Tuş Kombinasyonu İle Aktif Olmaktadır. Formülün Başında Ve Sonunda { } Bu İşaretler Çıkar Elle Eklediğiniz Takdirde Formül Hata Verir.
formüllerde 1000 satır baz alınmıştır.

Ekli dosyalar

hocam eline sağlık çok güzel ama bir sorun var.
hakeme 02.02.2011 de görev veriyoruz.
sonra 11.02.2011 de görev veriyoruz.
sonra bir değişiklik oluyor 03.02.2011 de görev veriyoruz; ozaman tarihi görmüyor sıra bozuluyor sanırım.

hocam eline sağlık çok güzel ama bir sorun var.
hakeme 02.02.2011 de görev veriyoruz.
sonra 11.02.2011 de görev veriyoruz.
sonra bir değişiklik oluyor 03.02.2011 de görev veriyoruz; ozaman tarihi görmüyor sıra bozuluyor sanırım.

bende böyle bir sorun olmuyor bir örnek dosya ekleseniz bu şekilde sorunlu olan bir baksak

Günaydın Hocam,
02 ve 07.02.2011 tarihlerinde Nihat isimli hakeme görev verildi fikstürde yayınlandığını düşünelim.
daha sonra aynı hakeme 07 tarihinde yard. hakemlikde veriliyor. işte o zaman ekleme yapmıyor.
Dosyayı ekledim..

Ekli dosyalar

Geri