• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Hakediş

Excel Vers. ve Dili
Ofis 2016 64 Bit Türkçe
Arkadaşlar burda ki üstadlarımın sayesinde yapmış olduğum hakkediş le ilgili 2016 yılı problemlerim var. yardımlarınızı bekliyorum. Gerekli açıklamalar ekte yazdım . sarı olarak işaretlenmiş hücrelerdeki formüller karıştırdığımdan çözemedim. Şimdiden herkesten Allah Razı olsun

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum

Arkadaşım merhaba,

Anladığım kadarıyla;

Hakediş Raporu E4 hücresindeki;

=EĞER('AYLIK BİLGİ GİRİŞİ'!C11=1;'HAKEDİŞ İCMALİ'!D8)+EĞER('AYLIK BİLGİ GİRİŞİ'!C11=2;TOPLA('HAKEDİŞ İCMALİ'!D8:D9))+EĞER('AYLIK BİLGİ GİRİŞİ'!C11=3;TOPLA('HAKEDİŞ İCMALİ'!D8:D10))+EĞER('AYLIK BİLGİ GİRİŞİ'!C11=4;TOPLA('HAKEDİŞ İCMALİ'!D8:D11))+EĞER('AYLIK BİLGİ GİRİŞİ'!C11=5;TOPLA('HAKEDİŞ İCMALİ'!D8:D12))+EĞER('AYLIK BİLGİ GİRİŞİ'!C11=6;TOPLA('HAKEDİŞ İCMALİ'!D8:D13))+EĞER('AYLIK BİLGİ GİRİŞİ'!C11=7;TOPLA('HAKEDİŞ İCMALİ'!D8:D14))+EĞER('AYLIK BİLGİ GİRİŞİ'!C11=8;TOPLA('HAKEDİŞ İCMALİ'!D8:D15))+EĞER('AYLIK BİLGİ GİRİŞİ'!C11=9;TOPLA('HAKEDİŞ İCMALİ'!D8:D16))+EĞER('AYLIK BİLGİ GİRİŞİ'!C11=10;TOPLA('HAKEDİŞ İCMALİ'!D8:D17))+EĞER('AYLIK BİLGİ GİRİŞİ'!C11=11;TOPLA('HAKEDİŞ İCMALİ'!D8:D18))+EĞER('AYLIK BİLGİ GİRİŞİ'!C11=12;TOPLA('HAKEDİŞ İCMALİ'!D8:D19))

formulünü değiştirmen gerekiyor. D8 yazan tüm yerleri D7 olarak değiştir.
Aynı işlemi E5 hücresindeki formülde de uygula. (E8 yazanları E7 yap)

Sanırım istediğin gibi çalışacaktır.

Bu sorunumuzu çözecek üstadlarımdan haber bekliyorum

selam,
HAKEDİŞ RAPORU sayfasındaki
E4 hücresine (Sözleşme Fiyatları ile Yapılan Hizmet Tutarı)

Kod:
=EĞER('AYLIK BİLGİ GİRİŞİ'!C11="";"";TOPLA(DOLAYLI("'HAKEDİŞ İCMALİ'!$D7:$D"&'AYLIK BİLGİ GİRİŞİ'!C11+7)))

formülünü yazınız.

E5 hücresine (Fiyat Farkı Tutarı)

Kod:
=EĞER('AYLIK BİLGİ GİRİŞİ'!C11="";"";TOPLA(DOLAYLI("'HAKEDİŞ İCMALİ'!$E7:$E"&'AYLIK BİLGİ GİRİŞİ'!C11+7)))

formülünü yazınız.

E8 hücresine (Bir Önceki Hakedişin Toplam Tutarı)

Kod:
=EĞER('AYLIK BİLGİ GİRİŞİ'!C11="";"";TOPLA(DOLAYLI("'HAKEDİŞ İCMALİ'!$F7:$F"&'AYLIK BİLGİ GİRİŞİ'!C11+6)))

formülünü yazınız...

kolay gelsin..

Ellerinize sağlık hakkınızı helal ediniz

Geri