• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Haftalık izinlerin planlanması hakkında

Excel Vers. ve Dili
Microsoft Office Excel 2013 / Türkçe
S.A Üstadlar...

4 katlı şirketimizin 40 personeli var ( değişken +- ) her katta 10 personel çalışmakta. Şirket yetkilisi bu zamana kadar C.TESİ - PAZAR İZİN VERMEMEKLE BERABER her kat personele 2 haftada bir izin veriyor. Buna bağlı çalışanlarında İZİN konusunda sıkıntıları oluyor ben burada TOPLAM PERSONELİN KAT DAĞILIMLARINI ALARAK AY İÇERSİNDE C.TESİ PAZAR HARİC MAXİMUM İZİN YAPABİLMELERİNİ SAĞLAYACAK EXCEL TABLOSU YAPMAK İSTİYORUM. Bana bu konuda yardımcı olabilir veya fikir verebilirmisiniz.

Allahım sen garibanı öyle işverenlerin eline düşürme; öyle işverenlere doğru yolu göster.

Konuya gelince, sanıyorum daha fazla bilgiye ihtiyacımız olacak.

Günde kaç personel izin alabilir?

Vardiya usulü mü çalışılıyor, aynı anda işyerinde olması gereken en az personel sayısı nedir?

İzin bir gün mü, daha fazla mı olacak?

1 . her katta 1 personel en kötü 2 personel izin alabilir.
2. tam gün çalışma var , aynı anda 8 kişi olmak sorunda
3. amacımız hak geçmeden daha fazla izin kullandırmak. ( önceden 2 haftada 1 gün izin vardı )

Allahım sen garibanı öyle işverenlerin eline düşürme; öyle işverenlere doğru yolu göster.

Konuya gelince, sanıyorum daha fazla bilgiye ihtiyacımız olacak.

Günde kaç personel izin alabilir?

Vardiya usulü mü çalışılıyor, aynı anda işyerinde olması gereken en az personel sayısı nedir?

İzin bir gün mü, daha fazla mı olacak?

S.A Üstadlar

excel de izin konusunu halledebileceğim fikir ve önerilere açığım...

1 . her katta 1 personel en kötü 2 personel izin alabilir.
2. tam gün çalışma var , aynı anda 8 kişi olmak sorunda
3. amacımız hak geçmeden daha fazla izin kullandırmak. ( önceden 2 haftada 1 gün izin vardı )

Geri