Haftalık / Aylık Tekrar Belirterek Yeni Sekmenin Altına Veri Ekleme

erdemsahin_27

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
excel 2010
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
11-02-2026
Merhaba arkadaşlar tüm kayıtları eklediğim Gelir ve Gider isimli kaynak bir sekmem var. Buraya planlanan ve kesin olan tüm verilerimi kaydediyorum.
* Örneğin işçi Erdem Şahin için "Aylık" isimli bir kriter verdim. Başlangıç ve Bitiş tarihleri ekledim. Buraya eklediğim Erdem Şahin satırına eklediğim "Aylık";"Haftalık";"Günlük" kriterine göre başlangıç tarihinden bitiş tarihine kadar Ayı & Haftayı& Günü sayarak Kayıtlar sekmesinin en altına o kadar satır veri eklemesini istiyorum. Yardımcı olabilecek kimse varmıdır.

volki_112

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
2019 Türkçe
13-12-2029
Merhaba arkadaşlar tüm kayıtları eklediğim Gelir ve Gider isimli kaynak bir sekmem var. Buraya planlanan ve kesin olan tüm verilerimi kaydediyorum.
* Örneğin işçi Erdem Şahin için "Aylık" isimli bir kriter verdim. Başlangıç ve Bitiş tarihleri ekledim. Buraya eklediğim Erdem Şahin satırına eklediğim "Aylık";"Haftalık";"Günlük" kriterine göre başlangıç tarihinden bitiş tarihine kadar Ayı & Haftayı& Günü sayarak Kayıtlar sekmesinin en altına o kadar satır veri eklemesini istiyorum. Yardımcı olabilecek kimse varmıdır.
Dosyaniziz paylasiniz

erdemsahin_27

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
excel 2010
11-02-2026
Dosya ektedir. İlgili sekmeleri sarıya boyadım. Teşekkür ederim yardımınız için.

Ekli dosyalar

erdemsahin_27

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
excel 2010
11-02-2026
Gelir & Gider Girişi alanına örnekdede bahsettiğim gibi heray yada herhafta yapılacak ödemeyi 1 defa yazacağım süre kısıtlamasıyla. Bunun neticesinde kayıtlar kısmında başlangıç ve bitiş tarihi arasında kaç kere ödenecekse o kadar satır ekleyecek. Silme gerekirse manuel yapılacak.