• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Hafta sonuna gelen Hücreye işaret

izzah edeyim,

hepsini 333 deyil o ismin satırında 3 vansa 3 , 4 varsa 4
yani satırdaki rakamı baz alacak
olmaz ise uğraşmayın
teşşekkür

çok ilginç, satır karışık. neyi baz alacak diye soruyorum. satırdaki rakamı diyorsunuz.
Hocam excel ile uğraşıyoruz biraz spesifik olun lütfen. Satır referansı verin F sütunu diyin vs. Diğer konularınızı da takip ettim. Sırf bu yüzden destek alamadınız. Burası bir yardımlaşma sitesi ama önemli olan balık tutmayı öğrenmek. Yapmak istediğinizi sadece kelimelerle anlatmanız yeterli değil. Excel üzerinden anlatmalısınız ve örneğinize verilen cevabı kendi işinize uygulamalısınız.
Verdiğiniz cevaplardan olayın mantığını anlamaya yönelik bir çaba harcadığınız izlenimi uyanmıyor. Tek dosya üzerinden konuşuyoruz ama yaptırdıklarınız farklı işlemlerin bir bütünü. Site içinde yeterli örneği arattırdığınızda bulacaksınız. Benden bu kadar. iyi çalışmalar.

Hafta Sonu Günleri

Merhaba çalışma günleri ile ilgili çizelgeye bende ihtiyaç duydum Korhan AYHAN Beyin Örnek dosyasını inceledim . Tarih aralığı yerine sadece tarih Eylül 2011 gibi mesala girerek ve haftanın gün isimlerinide gösterek nasıl yapabiliriz.Hafta sonu günleride siyah olmasın yardımcı olabilirseniz sevinirim

Geri