• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Günlük ödeme takibi

ulutanas

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel Vers. ve Dili Ofis 2021 TR 32 Bit
Arkadaşlar merhaba ekteki dosyada günlük ödemelerin listesi bulunmakta bu listedeki bilgileri günlük takibi kolay olması için ek sayfaya girmiş olduğum 2 kritere göre süzüp bilgileri ek sayfaya aktarmasını istiyorum. Konu hakkındaki sorunumu ek dosyada detaylı bir şekilde açıkladım.

Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.

Iyi çalışmalar...

Saygılarımla.

Ekli dosyalar

Merhaba;
Ekli tabloda GÜNLÜK ÖDEME LİSTESİ sayfasında C1 hücresine rapor başlangıç tarihi,
D1 hücresine rapor bitiş tarihi girererek iki tarih aralığını raporlayabilirsiniz. Bir günü almak için her iki hücreyede aynı tarihi yazın.
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

sayın muygun çok teşekkür ederim yardımınız için. Bir şey daha rica edeceğim sizden. Yapmış olduğunuz çalışmada raporla tuşuna basınca işlem gerçekleşiyor. O tuş olmadan tarihleri girince otomatik aktarım yapsa ona göre bir kod hazırlasak benim için çok daha iyi olacak.
Rica etsem yardımcı olurmusunuz.

Iyi çalışmalar...

Saygılarımla.

bir excell dosyasında #sayı/0 hatası alıyorum nasıl yaparız abi :(

sayın muygun çok teşekkür ederim yardımınız için. Bir şey daha rica edeceğim sizden. Yapmış olduğunuz çalışmada raporla tuşuna basınca işlem gerçekleşiyor. O tuş olmadan tarihleri girince otomatik aktarım yapsa ona göre bir kod hazırlasak benim için çok daha iyi olacak.
Rica etsem yardımcı olurmusunuz.

Iyi çalışmalar...

Saygılarımla.

Merhaba;

Eki deneyin. (İki tarih aralığı değil , tek bir tarih için seçim yapabileceksiniz.)
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

Sayın metzero sorununuz ile ilgili ayrı konu açın ve bir dosya ekleyerek sorununuzu anlatın lütfen.

Forum kurallarını bozmadan çalışmak hepimiz için faydalı olacaktır.

İyi çalışmalar dilerim.

özürdilerim bende istemem böle bişi ayrı konu açmak için ne yapmam gerekiyor

Sayın MUYGUN şimdi tam istediğim gibi oldu çok teşekkür ederim.

Iyi çalışmalar...

Saygılarımla.

Sayın Metzero ana sayfada excel-soruları başlığı altında diğer excel sorularını tıklayın. orada sol kısımda yeni konu tuşuna basın açılan sayfada sorununuz ile ilgili açıklamaları yapabilirsiniz. isterseniz dosyada ekleyebilirsiniz.

İyi çalışmalar...

Sayın MUYGUN yardımınızla hazırladığımız rapor sayfasına userformda rapor bölümü yaptım. textbox ile hazırladığımız sayfayda c1 hücresine tarih aktarımını yapıyorum fakat bu şekilde sistem çalışıyormuş gibi görünüp bilgi aktarımı yapmıyor maalesef. eklediğim dosyada userform hazırladım kodlarıda hazır fakat sayfa rapor vermiyor size zahmet bu şeklinide kontrol edebilirmisiniz.

İyi çalışmalar...

Saygılarımla.

Ekli dosyalar

Sayın MUYGUN Özür dilerim yanlış dosya eklemişim. yukarıdaki sorunu bu dosyadan kontrol edebilirmisiniz.

Ekli dosyalar

Geri