• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

günlük dolar kuru ile tl toplamını dolar kısmının yanına ilave

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Excel Vers. ve Dili
2007 türkçe
merhaba ustalar,
ekte makro ile yapılmış dosya var,products list bölümünde 2000 satıra kadar uzanan ürünler var ,invoice bölümüne item numaralarını yazdığımda otomatik olarak fiyatı ile beraber ürün satırı oluşuyor qty/box bölümünede adet yazdığımda topluyor. usd fiyatlarını yazdığı satırdaki usd toplamını tl olarakta sütunun yanında bulunan j stunundaki tl kısmına ı satırındaki usd toplamını formu oluşturduğum andaki tc merkez bankası kurunu baz alarak otomatik toplayıp getirebilirmiyim ve en alttada usd toplamı gibi tl toplamınıda yazabilirmi,

yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
Ekteki örnek dosyayı inceleyiniz.

KUR adında bir sayfa ekledim. Butona tıkladığınızda güncel kurlar sayfaya aktarılacaktır.

Ekli dosyalar

Ekteki örnek dosyayı inceleyiniz.

KUR adında bir sayfa ekledim. Butona tıkladığınızda güncel kurlar sayfaya aktarılacaktır.

Çok teşekkürler,tl değeri eski değer gibi hesaplıyor rakamlar çok yüksek çıkıyor sütuna yeni tl değeri oluşturmaya çalıştım yapamadım bu mümkünmü? birde ürünleri invoice sayfasına yazmadan kuru güncelleyecekmiyim? bunlarada yardımcı olursan çok sevinirim.

Üstteki mesajımdaki dosyadaki kur hatasını giderdim. İnceleyiniz.

Kuru güncellemeniz için bir buton eklemiştim. Dilediğiniz zaman basıp güncelleyebilirsiniz.

Üstteki mesajımdaki dosyadaki kur hatasını giderdim. İnceleyiniz.

Kuru güncellemeniz için bir buton eklemiştim. Dilediğiniz zaman basıp güncelleyebilirsiniz.

Çok teşekkür ederim harcadığınız zaman ve emeğiniz için,

saygılar,

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri