Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba;
7,5 ve 9 saat çalışanı için 2 ayrı tablo olmasının mahsuru yoksa eki inceleyin.
Not: 7,5 saat çalışanı için açıklamanız net değil. (7,5 ÇALIŞAN İÇİN İSE CUMARTESİ GÜNLERİ YEVMİYE YAZACAK PAZAR GÜNLERİ İSE HAFTA TALİLİ YAZACAK ANCAK 7,5 ÇALIŞAN İŞÇİLERİN HAFTA TATİLLERİ HAFTAYA DAĞILDIĞI İÇİN HAFTA TATİLİNİ BENİM BELİRLEYECEĞİM ŞEKİLD OLMASA LAZIM.)
Eki inceleyin.
İyi çalışmalar.
Merhaba arkadaşlar muygun bey güzel yapmış ama bir şeydaha rıcada bulunacağım k7 hücresinde seçtiğim günü ay boyunca hafta tatili olarak cetvele yazsın
Muygun hocamın izni de olursa eğer dosyanızı ekteki gibi değiştirdim.
Cumartesi 5 saatlik, diğer günler 8 saatlik mesai olduğu için hafta tatilini pazar olarak sabitledim. Cumartesi günleri iş başı 8:00 iş sonu olarak 13:00 görüntüleniyor. Birde (C Sütunu) gün artış formulünde bir değişiklik yaptım. Yine C1 hücresine yazılan günden bir sonraki ayın aynı gününden bir gün öncesine kuralıyla çalışıyor (30 gün veya 28 gün çeken aylar için kontrol C34-C37 hücrelerine eklendi).
Syn. ffff7;
Böyle katılımların bu siteyi zenginleştirdiği ve katılımcıları geliştirdiği , Ayrıca şahsım adına bundan memnunluk duyduğumu bilmenizi isterim.
İyi çalışmalar.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.