• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Günlük devam cetveli

Excel Vers. ve Dili
EXCEL 2016 TÜRKÇE
Merhaba arkadaşlar ekte gönderdiğim dosyada açıklamaya çalıştım yardımcı olabilirseniz çooooooooooook sevinirim.

Ekli dosyalar

Merhaba;
7,5 ve 9 saat çalışanı için 2 ayrı tablo olmasının mahsuru yoksa eki inceleyin.
Not: 7,5 saat çalışanı için açıklamanız net değil. (7,5 ÇALIŞAN İÇİN İSE CUMARTESİ GÜNLERİ YEVMİYE YAZACAK PAZAR GÜNLERİ İSE HAFTA TALİLİ YAZACAK ANCAK 7,5 ÇALIŞAN İŞÇİLERİN HAFTA TATİLLERİ HAFTAYA DAĞILDIĞI İÇİN HAFTA TATİLİNİ BENİM BELİRLEYECEĞİM ŞEKİLD OLMASA LAZIM.)
Eki inceleyin.
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

sayın muygun çooooooooook teşekkür ederim işimi pratikleştirdiniz. sağolun varolun eksik olmayın

ama 7,5 çalışanların cumartesi günlerine işbaşı saati yerine yevmiye yazıyor burdada işbaşı saatinin yazılması gerekir

Son düzenleme:
Günlük yevmiye cetveli

Merhaba arkadaşlar muygun bey güzel yapmış ama bir şeydaha rıcada bulunacağım k7 hücresinde seçtiğim günü ay boyunca hafta tatili olarak cetvele yazsın

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
8 saat çalışan

merhaba arkadaşlar 8 saat çalışan için cumartesi günleri saat 13 e kadar çalışması var ve cumartesi günlerinde 5 saat yevmiye yazmasıni istiyorum

Ekli dosyalar

Merhabalar

Muygun hocamın izni de olursa eğer dosyanızı ekteki gibi değiştirdim.

Cumartesi 5 saatlik, diğer günler 8 saatlik mesai olduğu için hafta tatilini pazar olarak sabitledim. Cumartesi günleri iş başı 8:00 iş sonu olarak 13:00 görüntüleniyor. Birde (C Sütunu) gün artış formulünde bir değişiklik yaptım. Yine C1 hücresine yazılan günden bir sonraki ayın aynı gününden bir gün öncesine kuralıyla çalışıyor (30 gün veya 28 gün çeken aylar için kontrol C34-C37 hücrelerine eklendi).

Umarım işinizi görür.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Syn. ffff7;
Böyle katılımların bu siteyi zenginleştirdiği ve katılımcıları geliştirdiği , Ayrıca şahsım adına bundan memnunluk duyduğumu bilmenizi isterim.
İyi çalışmalar.
:)

Sizin gibilerden allah razı olsun allah ne dileğiniz varsa versin iyi çalışmalar

Geri