Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
öncelikle mrb
örnek dosyayı ekledim
tarihlerden başka bir sütuna günleri almadan olduğu şekliyle yani tarihlerin olduğu sütundaki günleri toplamak istiyorum. birçok formül denedim ancak hep sıfır veriyor, şimdiden teşekkürler
ömer bey öncelikle gecmis bayramınız mübarek olsun
ben günleri saymak için sizin verdiginiz formülle işlem yapıyordum, ama daha yeni fark ettim de cumartesi günlerini boştaki hücrelerle birlikte sayıyor. bunula ilgili dosyayı ekliyorum, mümkünse yardımcı olabirmisiniz,
Sanıyorum bu hatanın sebebi boş hücreleri 00/01/1900 olarak görmesi ve 1 ocak 1900 pazar günü olduğundan bundan bir gün öncesinin de cumartesi olmasından kaynaklanıyor.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.