• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Güncelleştirme hatası

Excel Vers. ve Dili
2007 TÜRKÇE
Ekteki dosyaya bakabilir misiniz lütfen görüntüleri ekledim.

Dosyayı açtığımda yukarıdaki hatayı veriyor ben güncelleştiri seçiyorum sonra aşağıdaki hatayı veriyor

bağlantıları düzenle diyorum otomatik güncelleştir uyarıları gösterme diyorum ama her seferinde yapıyor acaba neden lütfen yardımcı olabilir misiniz teşekkürler.

Ekli dosyalar

MErhaba

Dosyanız farklı bir/birkaç çalışma kitabından veri almakta.
-Yerleri değişmiş olabilir.
-Sizin dosyanızın yeri değişmiş olabilir.

Bağlantıları düznle diyerek veri aldığınız çalışma kitaplarını tanımlayabilirsiniz.

Veri aldığı dosya açıkken sormuyor bunun sebebi ne olabilir

Merhaba

Kullanmadığım yöntem değildir.
Bunun için biraz araştırdım ve excel yardım konulardan alıntı yaptım.
Uyarıya her defasında aynı yanıtı veriyorsanız ve uyarıyı yeniden görmek istemiyorsanız
Başlatma uyarısını tutarlı biçimde yanıtlayabilir ve uyarının bu çalışma kitabında görüntülenmemesini sağlayabilirsiniz.
Nasıl?
Açtığım tüm çalışma kitapları için bana sormadan bağlantıları otomatik olarak güncelleştir
Bu seçenek yalnızca geçerli kullanıcı içindir ve açılan her çalışma kitabını etkiler. Çalışma kitabının diğer kullanıcıları etkilenmez.

1. Araçlar menüsünden Seçenekler'i tıklatın, sonra Düzen sekmesini tıklatın.
  2. Bağlantıları otomatik olarak güncelleştirmek için sor onay kutusunu temizleyin. Bu kutu temizlendiğinde bağlantılar otomatik olarak güncelleştirilir ve uyarı görüntülenmez.

Çalışma kitabının tüm kullanıcıları için aynı şekilde istemde bulun
Uyarı Bu uyarı çalışma kitabının tüm kullanıcılarını etkiler. Bağlantıları güncelleştirmemeyi ve soru sormamayı seçerseniz, çalışma kitabı kullanıcıları verilerin eskimiş olduğunu bilmeyecektir.

1. Düzen menüsünde Bağlantılar'ı tıklatın.
  2. Başlangıç Komutu'nu tıklatın.
  3. İstediğiniz seçeneği seçin.

Not Bağlantı kesildiğinde size bildirilecektir.
Ben; burada yazılanları uyguladığımda sonuç aldım.

Yine aynı hatayı alıyorum lütfen yardım

Geri