• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Gruplara göre toplatma

Excel Vers. ve Dili
2013
Günaydın x,y,z kod nolu yol yapımına ait 1. 2. ve 3. ödemelerine ait toplam ne kadar hakediş yapmış olduğumun formülle hesaplaması gerekmekte. Şimdiden ellerinize ve emeğinize sağlık.

Ekli dosyalar

Satır sayıları dosyanızdaki gibi sabit mi, yoksa değişiklik olabilecek mi?

.

X, Y ve Z yollarına ait tabloları alt alta değil de; yan yana yazsanız oluyor mu?

.

merhaba
Haluk hocamın vermiş olduğu formül dizinini benim çalışma sayfama uyarlayamadım. yardımcı olurmusunuz

Ekli dosyalar

Ali Rıza Bey;

Daha önceden verdiğiniz örnekle sonradan eklediğiniz hakediş dosyası arasında dünyalar kadar fark var.

Ben bunca yıldır hakediş yaparım/onaylarım, eklediğiniz dosyada ne yapmak istediğinizi ben bile anlamadım.

.

Son düzenleme:
Ali Rıza Bey;

Daha önceden verdiğiniz örnekle sonradan eklediğiniz hakediş dosyası arasında dünyalar kadar fark var.

Ben bunca yıldır hakediş yaparım/onaylarım, eklediğiniz dosyada ne yapmak istediğinizi ben bile anlamadım.

.
hocam iyi akşamlar size katılıyorum önceki vermiş olduğum örnek ile bunun arasında bayağı bir fark var Ancak ben ilk örneği kendi kafamca sadeleştirerek gönderdim karışıklık oluşmasın diye förmülü alır uygularım diye düşündüm. ama çözemediğim için son olarak dosyayı gönderdim.
eklediğim dosya ise götürü bedel bir hakediş dosyası şu an üzerinde çalışıyorum henüz bitiremedim.

Geri