• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Grup ara grup ve ürünlere göre alttoplam

Excel Vers. ve Dili
2013 türkçe
öncelikle iyi günler dilerim burada bir makro var alttopları alıyor ancak ilk baştaki örnekte oluşturduğum gibi alttoplam yapmasını isitorum
birer örnek var ancak bu ürünlerin çoğaldığını düşünelim ve aynı mantık alttaki üürnler içinde geçerli
özet olarak ben alttoplam makrosuna tıklayınca bir bölümü seçince hem grup toplamı hemde aralrdaki aragrup ve üürn gruplarına göre alttoplam vermesini istiyorum

Ekli dosyalar

herkese iyigünler ve iyi çalışmalar dilerim şimdi bu değişikliği yapı veren olursa çok iyi olacak
benim istediğim soldan sağa doğru ana grupdan aşağı gruba doğru gidiyor onun için hem alt grupların hemde ana grubub toplamını istiyorum bir yardımcı olan olursa çok iyi olacak

Son düzenleme:
iyi günler hocalarım çok ihtiyacım var yardımcı olan olursa çok iyi olur

iyigün bana bir yardımcı olan olsa çok ihtiyacım var

hocalarım anlaşılmayan konumu var anlaşılmayan yeri açıklamaya çalışayım

sol baştaki ana gruptan aşağıya doğru aragurpları toplasa diyorum aca bu mümkün değilmidir

hocalarım eğer anlaşılmayan konu var veya her hangi bir sütüna tıklayınca zor oluyorsa şu şekilde olabilir sol sütundan itibaren her sütüundaki kalemlerin alttoplamını verese ana grup soldaki sütun olsa bana biryardım

hhaseken bey ilginiz için teşekkür edrim ancak bana bu sayfada lazım
ekdeki örnekde ki makro hangi sütuna tıklarsan o sütunun alttoplamını veriyor ancak ben en soldaki sütunda sağa doğru her sütunun alttoplamını istiyorum en solda sağa doğru bir grup ve alt grupları gibi yardımcı olmak isteyipte anlatmak istediğimi anlayamayan olursa anlaşılmayan yeri sorarsa açıklamaya çalışayım ba bu konuda yardımlarınıza ihtiyacım var şimdiden teşekkürler

iyi günler sadece alttoplam ları yap diye bir makro olsa en soldan başlayarak her sütundaki kalemlerin alttoplarını verse yani en soldaki sütün genel diğerleri ara toplamı

Geri