• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Grafik-Pivotchart Dönüşümü

Excel Vers. ve Dili
2016 English
Merhaba sevgili arkadaşlar.Ekteki örnekteki grafiği pivottable-pivotchart kısmına dönüştürmek için bayadır uğraşıyorum ama çapım yetmedi. Sıkıntı şu kümülatif gerçekleşen ve kümülatif planlanan çizgisini oluşturamadım yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Ekli dosyalar

Merhaba sevgili arkadaşlar.Ekteki örnekteki grafiği pivottable-pivotchart kısmına dönüştürmek için bayadır uğraşıyorum ama çapım yetmedi. Sıkıntı şu kümülatif gerçekleşen ve kümülatif planlanan çizgisini oluşturamadım yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Merhaba,
Ek dosyayı inceleyiniz.

Ekli dosyalar

Teşekkürler sayın usta07... İyi ki varsınız...

Tam ıstediğim gibi olmus.Çok teşşekür ederim dikey barları line yani çizgiye nasıl çeviriyoruz açıklayabilirmisniz ustam:)

Tam ıstediğim gibi olmus.Çok teşşekür ederim dikey barları line yani çizgiye nasıl çeviriyoruz açıklayabilirmisniz ustam:)

Merhaba,
Siz her şeyi hazırlamıştınız ben fazla bir şey yapmadım.
ilk önce hazırlamış olduğunuz örnek grafiğin şablonunu aldım.
sonra yapmak istediğiniz grafiğe o şablonu uyguladım.
Çizgileri de Excelin özellikle pivot tablonun en çok sevdiğim özelliği olan Drag and Drop (sürükle bırak) özelliğini kullanarak hangisinin çizgi olacağını sizin isteğinize göre ayarladım. yazmak yapmaktan zor arkadaş inşallah anlatabildim.
İyi çalışmalar kolay gelsin.

Saol ustam teşşekkür ederim sayenizde ucsuz bucaksız bilgi deryasında damlada olsa bi gıdım bişi yutabildik. Saygılarımla!

Geri