• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Grafik çizerken aynı sütüna farklı sütün genişliği verme

Excel Vers. ve Dili
excell 2003
Grafik çizerken aynı sütüna farklı sütün genişliği vermeyi yapamıyorum bana yardımcı olursanız çok sevinirim mesela üstten 5 satırın sütün genişliği 20 olacak ondan sonraki 5 satırınki 5 olacak sonra 1, gidecek

mesela sayfa 1 deki yere sayfa 3 deki kutu ebatı falan yazan şeyi aynı genişlikte kopyalamak istiyorum nasıl yapabilirim böyle aşağı doğru farklı genişliklerde işlem yapacağım şimdiden teşekür ederim. kimse yardımcı olmıyacakmı arkadaşlar

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Merhabalar,

Sorular anlaşılmıyor.

Grafik çizerken aynı sütüna farklı sütün genişliği vermeyi yapamıyorum bana yardımcı olursanız çok sevinirim mesela üstten 5 satırın sütün genişliği 20 olacak ondan sonraki 5 satırınki 5 olacak sonra 1, gidecek

Bunu, bir şekil çizerek tarif edin. Piramit gibi bir şey mi yapmak istiyorsunuz? Yazarken acele etmeyin.

mesela sayfa 1 deki yere sayfa 3 deki kutu ebatı falan yazan şeyi aynı genişlikte kopyalamak istiyorum nasıl yapabilirim böyle aşağı doğru farklı genişliklerde işlem yapacağım şimdiden teşekür ederim. kimse yardımcı olmıyacakmı arkadaşlar

Bunun grafikle veya önceki sorunuzla alakalı bir yanı var mı, yoksa tamamen ayrı bir soru mu?

Bahsettiğiniz "sayfa 3" nerede mesela? Eklediğiniz dosyada böyle bir sayfa yok ..

Türkçe basit yazım ve noktalama kurallarına dikkat ederseniz sevinirim. (Benim sevinmem önemli değil de, maksat okuyana eziyet olmasın)

Sorularınızı biraz daha açık ifade edebilirseniz, illa ki bir üyemiz cevap verecektir.

.

özür dilerim

Sayfa 3 ü silmişim sayfa 2'yi sayfa birin a sütununa sayfa 2 nin sütun genişlikleri ile yapmak istiyorum mesela sayfa 1 de sütün genişliği 38,43 sayfa 2 de a nın sütün genişliği 13,14 ben sayfa 1 in a sütünuna üstteki genişliği bozmadan sayfa 2'nin aynı genişliğini yapmak istiyorum a sütununda üst taraf olduğu gibi kalacak alt tarafa farkı sütun genişiliği yapacağım yardımcı olursanız sevinirim

Geri