• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

grafiği bit olarak yapıştırmak

Excel Vers. ve Dili
excel 2003 türkçe
öncelikle herkesin kurban bayramını kutlarım

hazırladığım farklı çalışma kitaplarında olmak üzere 100 e yakın grafik var.ben bunları her hafta bir tek çalışma kitabındaki sayfalara kopyalamak zorunda kalıyorum.grafik verileri özet tabloloardan özet verial formülü ile gelmektedir dolayısıyla grafiğin kapladığı mgbyte düşürmek için özel yapıştırdan bit olarak yapıştır seçeneğini kullanıyorum.bu menünün çıkabilmesi içinse excel çalışma kitaplarını farklı farklı excellerde açıyorum yoksa bu seçenek çıkmıyor.size örnek olsun diye 3 çalışma kitabı hazırladım.bunlar satıs 6.hafta fire hesabı
6.hafta kitabında diğer 2 sayfada oluşturup kopyaladığım grafikler var.benim istediğim bir sonraki hafta 6.hafta çalışma kitabını kopyalayıp adını 7.hafta diye değiştirdikten sonra daha önceden ayrı ayrı excellerde açtığım ve güncellediğim grafiklerin yenisini eskisini silip kopyalaması(bit olarak)

örnekte satıs kitabındaki satıs1 sayfasındaki grafiği 6.hafta kitabındaki satıs1 sayfasındaki grafiğin yerine bit olarak yapıştırmak,satıs kitabındaki üretim sayfasındaki grafiği 6.hafta kitabındaki satıs2 sayfasındaki grafiğin yerine satıs kitabındaki oran sayfasındaki grafiği 6.hafta satıs3 sayfasındaki grafiğin yerine fire hesabı kitabındaki miktar sayfasındaki grafiği 6.hafta fire1 sayfasındaki grafiğin yerine yine fire hesabı kitabındaki m2 sayfasındaki grafiği 6.hafta kitabındaki fire2 sayfasındaki grafiğin yerine bit olarak yapıştırmak.
ben makro kaydet yöntemiyle bir makro kaydettim 6.haftanın içinde fakat sanırım ayrı ayrı excellerde açtığım için diğer satıs kitabını ve fire hesabı kitabını algılamıyor.ben kodlardan öyle anladım.benim istediğim şey 6.hafta yı kopyalıp 7 hafta yapacağım ve diğer 7-8 tane daha ayrı çalışma kitabını açıp makroyu çalıştırdığımda grafiklerin otomatik olarak eskilerinin silinip yenilerinin bit olarak yapışması.yukarıda bahsettiğim 3 çalışma kitabını ekte yolluyorum.
yardımlarınızı diliyorum

Ekli dosyalar

kimse cvp yazmamış

sorduğum şey o kadar karışıkmıydı?

Geri