• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Gizlilik uyarısı

manisali_mdr

Banned
Excel Vers. ve Dili
office2003 türkçe
Arkadaşlar merhaba.
Üstadlarımdan büyük yardım görerek hazırladığım bir "Personel" isimli dosyam var. Personel bilgilerini resim getirterek görebiliyorum.Fakat dosyada değişiklik yaptıktan sonra kaydederken her seferinde ;
"MİCROSOFT EXCEL--GİZLİLİK UYARISI--BU BELGE MAKROLAR,ACTİVE X DENETİMLERİ,XML GENİŞLETME PAKETİ BİLGİLERİ VEYA WEB BİLEŞENLERİ İÇERİYOR.BUNLAR ARAÇLAR MENÜSÜNDEKİ SEÇENEKLER İLETİŞİM KUTUSUNUN GÜVENLİK SEKMESİNDE BULUNAN "KAYDEDERKEN KİŞİSEL BİLGİLERİ DOSYA ÖZELLİKLERİNDEN KALDIR" SEÇENEĞİ TARAFINDAN KALDIRILAMAYAN BİLGİLER OLABİLİR" uyarısı çıkıyor , "TAMAM" -- "İPTAL" seçenekleri sunuyor ve "Yedek Personel" ismiyle yeni bir dosya olarak da yedekleyerek kaydediyor.. Bu uyarının çıkmaması ve her değişikliği kaydederken yedek olarak kaydetmemesi için hangi yolu izlemeliyim?
Şimdiden teşekkürler..

Arkadaşlar tekrar merhaba..
Soruma ek yapıyorum :
"KAYDEDERKEN KİŞİSEL BİLGİLERİ DOSYA ÖZELLİKLERİNDEN KALDIR" kutucuğunun seçeneğini kaldırıyorum..Bu uyarı yapmıyor bir daha ama,"Yedek Personel" ismiyle tekrar kaydetmeye devam ediyor

dosyanızı mümkünse eğer ekleme imkanınız mevcutmudur incelesek diyoruz

Üstad..Sorunum dosya ile ilgili değil.Dediğim gibi bu dosyaya bir ekleme yaptığımda Ctrl+S yapıp kaydederken yukarıdaki uyarı çıkıyor.

Az önce birşey daha dikkatimi çekti..Yedek olarak kaydederken uzantı XLS değil XLK oluyor..

dosyanızı kaydederken bir sefere mahsus olarak dosya farklı kaydet dedikten sonra asagıda kayır turu var onu microsoft ofis excel calısma kitabi olarak değiştirerek kaydediniz tekrar aynı uyarı vermemesi lazım

Arkadaşlar merhaba.
Üstadlarımdan büyük yardım görerek hazırladığım bir "Personel" isimli dosyam var. Personel bilgilerini resim getirterek görebiliyorum.Fakat dosyada değişiklik yaptıktan sonra kaydederken her seferinde ;
"MİCROSOFT EXCEL--GİZLİLİK UYARISI--BU BELGE MAKROLAR,ACTİVE X DENETİMLERİ,XML GENİŞLETME PAKETİ BİLGİLERİ VEYA WEB BİLEŞENLERİ İÇERİYOR.BUNLAR ARAÇLAR MENÜSÜNDEKİ SEÇENEKLER İLETİŞİM KUTUSUNUN GÜVENLİK SEKMESİNDE BULUNAN "KAYDEDERKEN KİŞİSEL BİLGİLERİ DOSYA ÖZELLİKLERİNDEN KALDIR" SEÇENEĞİ TARAFINDAN KALDIRILAMAYAN BİLGİLER OLABİLİR" uyarısı çıkıyor , "TAMAM" -- "İPTAL" seçenekleri sunuyor ve "Yedek Personel" ismiyle yeni bir dosya olarak da yedekleyerek kaydediyor.. Bu uyarının çıkmaması ve her değişikliği kaydederken yedek olarak kaydetmemesi için hangi yolu izlemeliyim?
Şimdiden teşekkürler..
Aynı piyango bana da çıktı, çözemiyorum...

Geri