Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkdaşlar iş emri sayfasında sadece c sutuna köprü verdiğim sayfalar gizli kalcak ve iş emri sayfasına döndüğü zaman gizlenecek yine bi el atarsanız sevinirim dosya ekte şimdiden teşekkürler
ben daha önce bakmıştım sayfa örneğine atanacak sayfa ismini nereye yazarsan yaz köprü oluşturuyor sayfa örneğinin ana sayfada tek sadece a sutunu veya bnm verdiğim dosyada sadece c sutuna köprü atanmasını isitiyorum karışık olmasın diye o zmn işim çözülmüş olacak
Eki inceleyiniz. C sütununa köprü ataması yapmayın. Sadece gitmesini istediğiniz sayfa adını yazmanız yeterli olacaktır. C sütununa yazılan sayfa adı üzerine fare ile tek tıklama ile ilgili sayfaya gidersiniz, açtığınız sayfadan çıkış yaptığınız zaman sayfa otomatik gizlenir.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.