DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
a1 satırındaki hücreye değer yazdiğimda gizli olan a2 ve a3 satırındaki hücrelerin görünmesini istiyorum değer yazilmadinda gizli satirlar görünmesin şeklinde olmali böle bi uygulama olabilirmi die sormuştum yardimci olursanız çok sevinirimTam olarak ne istediğinizi anlamadım fakat anladığım kadarı ile gizli satırlarınız var ve bunları arada açıp içeriğini görmek istiyorsunuz.
Bu durumda guruplama yapabilirsiniz. Satır ve sütunları guruplarsanız gurubu aç kapa yaparak gizler yada görüntülersiniz. Bunun haricinde makro kaydedip de yapabilirsiniz. Kaydetme konusunda yardımcı olmaya çalışırım.
İyi çalışmalar
Private Sub Worksheet_Change(ByVal Target As Range)
If Intersect(Target, [A1]) Is Nothing Then Exit Sub
If Range("A1").Value <> "" Then
Range("A2:A3").EntireRow.Hidden = False
Else
Range("A2:A3").EntireRow.Hidden = True
End If
End Sub
verdiğinin komut satırı çalışıyor yalnız ben a1 hücresine değer yazıp tıkladıktan sonra açılıyor yada değeri sildikten sonra enterladıktan sonra a1 hücresini seçtiğimde gizleniyor.benim istediğim a1 hücresine değer yazıp enterladığımda gizli olan satırların görünmesi ve a1 hüzresindeki değeri silip enterladığımda görünen gizli satırın gizlenmesi.bu yönde bana yardımcı olursanız çok seviniriz.katkılarınızdan ve yardımlarınızdan dolayı şimdiden çok teşekür ediyorumçalışma sayfasının modülüne yazınız.
Kod:private sub worksheet_change(byval target as range) ıf ıntersect(target, [a1]) ıs nothing then exit sub ıf range("a1").value <> "" then range("a2:a3").entirerow.hidden = false else range("a2:a3").entirerow.hidden = true end ıf end sub