• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

gizleme ='Malzeme Listesi Sayfası'!#BAŞV!

okancicek

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
2010 docx
1)='Malzeme Listesi Sayfası'!#BAŞV! nasıl gizlerim cıktı alma sayfasında yazandegerleri. yazdır dediğimde bos olacak sekilde olması gerekiyor
2)birde 'malzeme listesi fiyat' sayfasında bilgi oldugunda 'cıktı alma sayfası'nda f4 ile sabitledigim halde yer kayması oluyor (sepete ekledikten sonra cıkar tekrar ekleyince yapınca) 'malzeme listesi fiyat ' sırası nasılsa 'cıktı alma sayfası' da aynı sıra ile eklenmesini istiyorum yardımlarınız için simdiden tesekkurler.

not: 'sayfa 1' nasıl kullanılacagı yazıyor

Ekli dosyalar

Merhaba,

Başvuru hatası almamanız için aşağıdaki gibi deneyin, yoğunluktan çok bakamadım diğer sayfalara.

B23 hücresine

Kod:
=+EĞER(KAYDIR('Malzeme Listesi Sayfası'!A$3;SATIRSAY($A$1:A1)-1;0)=0;"";KAYDIR('Malzeme Listesi Sayfası'!A$3;SATIRSAY($A$1:A1)-1;0))

E23 hücresine

Kod:
=+EĞER(KAYDIR('Malzeme Listesi Sayfası'!B$3;SATIRSAY($A$1:A1)-1;0)=0;"";KAYDIR('Malzeme Listesi Sayfası'!B$3;SATIRSAY($A$1:A1)-1;0))

F23 hücresine

Kod:
=+EĞER(KAYDIR('Malzeme Listesi Sayfası'!C$3;SATIRSAY($A$1:A1)-1;0)=0;"";KAYDIR('Malzeme Listesi Sayfası'!C$3;SATIRSAY($A$1:A1)-1;0))

H23 hücresine

Kod:
=+EĞER(KAYDIR('Malzeme Listesi Sayfası'!D$3;SATIRSAY($A$1:A1)-1;0)=0;"";KAYDIR('Malzeme Listesi Sayfası'!D$3;SATIRSAY($A$1:A1)-1;0))

I23 hücresine

Kod:
=EĞERHATA((H23*F23);0)

Merhaba,

Başvuru hatası almamanız için aşağıdaki gibi deneyin, yoğunluktan çok bakamadım diğer sayfalara.

B23 hücresine

Kod:
=+EĞER(KAYDIR('Malzeme Listesi Sayfası'!A$3;SATIRSAY($A$1:A1)-1;0)=0;"";KAYDIR('Malzeme Listesi Sayfası'!A$3;SATIRSAY($A$1:A1)-1;0))

E23 hücresine

Kod:
=+EĞER(KAYDIR('Malzeme Listesi Sayfası'!B$3;SATIRSAY($A$1:A1)-1;0)=0;"";KAYDIR('Malzeme Listesi Sayfası'!B$3;SATIRSAY($A$1:A1)-1;0))

F23 hücresine

Kod:
=+EĞER(KAYDIR('Malzeme Listesi Sayfası'!C$3;SATIRSAY($A$1:A1)-1;0)=0;"";KAYDIR('Malzeme Listesi Sayfası'!C$3;SATIRSAY($A$1:A1)-1;0))

H23 hücresine

Kod:
=+EĞER(KAYDIR('Malzeme Listesi Sayfası'!D$3;SATIRSAY($A$1:A1)-1;0)=0;"";KAYDIR('Malzeme Listesi Sayfası'!D$3;SATIRSAY($A$1:A1)-1;0))

I23 hücresine

Kod:
=EĞERHATA((H23*F23);0)
hocam tesekkürler denedim aynı hata oldu başka cözüm ürettim manel makro kayıt ile malzeme listesi sayfasından veri cekme kaydetip cıktı alma sayfasında makro buton ekledim listeyi alabilmek için

hocam tesekkürler denedim aynı hata oldu başka cözüm ürettim manel makro kayıt ile malzeme listesi sayfasından veri cekme kaydetip cıktı alma sayfasında makro buton ekledim listeyi alabilmek için
' cıktı alma sayfasında' macro ekledim(makro kaydet mause ile ekledim) işlemden sonra 0 yazan var neyden kaynaklıdır yardımcı olabilirmisiniz? yada musait arkaş varsa simdiden teşekkürler

Ekli dosyalar

Makronuzdaki ilk satırı silip deneyiniz.

Geri