• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Gizle/Gösterde ek bilgi istemekteyim acil

Excel Vers. ve Dili
XP Office 2003
Arkadaşlar ektede göndermiş olduğum dosyada bordro sekmesinde gizle göster butonunda işlem sadece Son İşlemden Sonraki Boş Satırları Gizliyor. Oysaki Aradaki Sonuç Kısmı Sıfır Olanlarıda gizlemesi gerekmektedir.

Ekli dosyalar

Bordro Numarasını Dolu Gördüğü için Dolu Satır Görüyor oysaki son satır sıfır gizlemesi gerekiyor

Bordro Numarasını Dolu Gördüğü için Dolu Satır Görüyor oysaki son satır sıfır gizlemesi gerekiyor

Verdiğim linkteki kodlardan bahsetmiştim. Zaten o kodlarda size ait ve çalışıyor sadece koruma için ilave yapmıştım.

.

Ömer Bey ekteki dosyayı indirirseniz. Gizle Butonuna basıldığında Adnan KARTAL diye tanımlı kişideki rakam sıfır çıkıyor onuda gizlemesi lazım gizlemiyor

Musa bey,

Ben anlatamadım sanırım. Ekteki kodlardan bahsetmiyorum. #3 nolu mesajda verdiğim linke girip ordaki kodları deneyin.

.

Ömer Bey sizin dediğinizi anladım. Fakat Ben Göster/Gizle Butonuna şu komutu yazdım burada sadece son satırdan sonraki boş değerleri gizliyor aradaki boş değeri gizlemiyor. Bu Komut daha hızlı çalıştığı için bu komutu yazdım

Yazılan kodlar sıfırları değil boş hücreleri gizler. Eğer amaçınız daha hızlı kod yazmak ise aşağıdakileri deneyiniz.

Kod:
Private Sub ToggleButton1_Click()

Dim son As Long

On Error Resume Next

Application.ScreenUpdating = False
     ActiveSheet.Unprotect "3872529"

If ToggleButton1.Value = True Then
        ToggleButton1.Caption = "Göster"
        son = Cells(Rows.Count, "AA").End(xlUp).Row

Range("A4").AutoFilter
        Range("A4:AA" & son).AutoFilter Field:=27, Criteria1:="<>0"

Else