• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Giriş Sayfası Hazırlamak

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan fotocu44
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Şimdi Kullanıcı işlemlerini yapmak istiyorum izninizle. Sistemin en son hali ekte. Forumları açmayı kapamayı artık kafamdan yapabilmek çok güzel bir olay. :) (sizler için basit biliyorum ama) ben en son halini ekledim bi ilgilenirseniz sevinirim. K.adı: dekan şifre:dekan :D

Ekli dosyalar

Şimdi Kullanıcı işlemlerini yapmak istiyorum izninizle. Sistemin en son hali ekte. Forumları açmayı kapamayı artık kafamdan yapabilmek çok güzel bir olay. :) (sizler için basit biliyorum ama) ben en son halini ekledim bi ilgilenirseniz sevinirim. K.adı: dekan şifre:dekan :D
güzel bi program olacak ama kullanıcı kaydı ve şifre diğişimi vs işler için verdim kodlar iş yapmaz login ekranı değişecek o yüzden başka kodlar kullanacagız . ve kullanıcılar için k.adı ve şifrelerinin saklanacagı bir sayfa yapacagız ,şifre değişim formu, ad değişim formu ve bunlara benzer vs. vs o yüzden şimdi buna zamanım yok deyebilirim ama siz biraz daha geliştirn ben en son haline bakarak istediğiniz şekilde program yapmanıza yardımcı olacagım . tşk.

Son düzenleme:
Muhteşemsiniz ya çok teşekkür ederim. Ben o zman gelir ve gideri değiştireyim daha detaylı yapayım. Daha sonrada bunları gösterecek bir bölüm hazırlayayım. çok güzel olacak çokkk:) yardımlarınızı çekmeyin benden ne olursunuz:) ben her aşamada kaydedicem belki benim gibi zorluk çekenle vardır en azından ön kaynak olabilir onlar içinde:) Tekrar teşekkürler...

Ayrıca Giriş Ekranını Şu Şekilde Yapalım İsterseniz Daha Şık Durur. :)
4059.jpg

Şu An Uyguladım Programınıza Güzel Oldu Bence :)

Çok Harika olur nasıl yapacağız onu? En Son hali ile ekte daha bitmedi yapıyorum hala

Ekli dosyalar

Geri