- Excel Vers. ve Dili
- excel 2010
DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
=TOPLA(OCAK:ARALIK!AH5)
Merhabalar
ben bir izin çizelgesi yapmak istiyorum lakin personelin girdiği ayı diyelim işe giriş tarihine 01.10.2016 da yazdığında Ekim ayına ismini yazmasını istiyorum.
Necdet bey merhaba
öncelikle çözüm öneriniz için teşekkürler.
Şöyle anlatayım Toplam sayfasındaki Personel adı kısmına kişi girdikçe yani atıyorum 01.10.2015 tarihinde girdi, ay olarak Ekim ayına tekabül ettiğinden Ekim sayfasına adını yazacak ve karşılığında Toplam sayfasında adına denk gelen yere (gelen toplama) gün yazılacak... bu kadar
Merhaba,
Benim anlamadığım nokta da o işte. 2015 in Ocak ayı ile 2014 ün Ocak ayı nasıl bir oluyor?
Bence siz olayı baştan anlatın, ne yapmak istiyorsunuz belki farklı bir çözüm bulunabilir.
Necdet bey benim için orada yıl önemli değil ben aya göre bakıyorum yani yeni giren personel hangi ayda girdiyse o aya ismini yamasını istiyorum.sadece burada yeni personel için bunu yapmak istiyorum. yani siz yıla takılmayın lütfen..![]()
Merhaba,
Verdiğiniz örnekte aynı isimler tüm sayfalarda var. Bu doğru mu? Personeli adı ve soyadı ile mi izliyorsunuz. Sicil numarası yok mu?
Arkadaşımız küstü sanırım![]()
Necdet Bey merhaba kusura bakmayın küsmedim tabiki ama cenazem vardı ilgilenemedim. çok teşekkür ederim en kısa zamanda bakacağım.![]()
6 günde bakılmadı sanırım![]()