• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

girdiğim verileri sayfalar arasında arayıp bulmak

Excel Vers. ve Dili
Excel Visual Basic 6.0
Sayın arkadaşlar ve üstadlar; ekteki dosyada tc kimlik numarasını girdiğimde hem vergi numarasını hemde adı soyadını bulmasını istiyorum. 3 ayrı sayfa bulunmakta nedeni vergi numaralarının 3 bölüme ayrılmış olması; (0010000000 - 3339999999) - (3340000000 - 6650000000) - (6660000000 - 9999999999) bu işlemi nasıl gerçekleştirebilirim. Acilen lazım. İlginize şimdiden teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

İyi geceler Sayın millis
Ekli dosyayı denermisiniz.

Ekli dosyalar

ilginiz çok teşekkür ederim. çok güzel olmuş. yanlız bunu macro ile uygulamak istemiyorum. çünkü kullanacağım biligisayar macro ya izin vermiyor. Direk excel çalışma sayfasında formüllerle yapmam lazım.

Çok çok teşekkür ederim ilginize alakanıza. Emeğinize ve bilginize sağlık. Beni büyük bir eziyetten kurtardınız.

Kolay Gelsin İyi Çalışmalar.

Peki üstad; aynı sayfa üzerinde bir yan sütünda vergi numarasını girerek TC Kimlik numarasını da nasıl aratabiliriz. Bir kaç deneme yaptım ama başarılı olamadım

Ben adres kısmıda eklemek istiyorum ancak sizin yazdığınız formulü uygulamama rağmen #değer hatası veriyor. { ve } işaretleri nasıl ekliyorsunuz. Onların anlamı ne? ben eklemek istediğimde kabul etmiyor.

Hatalar

Ben adres kısmıda eklemek istiyorum ancak sizin yazdığınız formulü uygulamama rağmen #değer hatası veriyor. { ve } işaretleri nasıl ekliyorsunuz. Onların anlamı ne? ben eklemek istediğimde kabul etmiyor.

ekli dosyada hataları gönderdim

Ekli dosyalar

Geri