• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Gideri Kalemlere Ayırmak

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan agakin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
2003
Arkadaşlar Merhabalar işletmem için bir gider tablosu yapıyorum. uğraşıyorum daha doğrusu ama takıldım tabi. Şimdi istediğim şu sayfa 3 teki gider kalemlerini sayfa 1 e liste olarak çektikten sonra gider girişi yapacağım mesela 1000 tl demirbaş var ve bu girdiğim gider sayfa 2 deki kendi kategorisine kaydedilecek tabi 1 günde 5 tane aynı kategoriye veri girilirse toplamını alacak. Bilmiyorum mümkün müdür. belgeyi ekliyorum teşekkürler

Ekli dosyalar

Merhaba,

Sizin düşündüğünüz belki biraz daha pratik olabilir ama eklediğim dosyayı bir inceleyin.
Gider kalemlerini günü gününe girerseniz izlemesi daha kolay olur. Dolayısıyla faturalarla karşılaştırma olanağını bulursunuz.
Özet Tablo kullandım. Özet Tabloda tarihi Ay olarak gruplandırdım, siz gerektiğinde gruplandırmayı kaldırabilirsiniz o zaman günlük olarak görebilirsiniz.

Veri sayfasında Gider kalemini girdiğinizde otomatik olarak tarih ve yıl değerlerini yazdırdım.
Siz isterseniz ay kodunu da ekleyebilirsiniz. Bu durumda özet tabloda ilgili yılın ilgili ay değerlerini görebilirsiniz.

gider kalemleri ile Özet tablo değerleri için Ad tanımını kullandım. Her eklenen veri özet tabloya otomatik olarak yansıyacaktır.

Makro Kodları ilgili sayfaların kod bölümünde ve ThisWorkBook tadır.

Ekli dosyalar

Bu yaptığınız çok daha iyi ve kullanışlı gibi ama benim bunu kendi tabloma uydurmam lazım deneyeceğim teşekkür ederim eğer yapamaz isem tekrar yardımlarınızı rica edeceğim...

Geri