Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ekteki tabloda da örnek olarak verdiğim şekilde mesela Adana'dan gidenlerin sayısını tespit etmeye çalışıyorum ama yapamadım. Yardımınıza ihtiyacım var. Şimdiden çok teşekkür ederim
mersilen son bişey daha rica edeceğim sizden. Peki burada ADANA yazmak yerine oraya mesela B2 sütunundaki leri say gibi bir kod yazabilir miyiz. Çünkü formüle şehir adlarının her birini ayrı ayrı yazmak durumunda kalıyoruz. Sayısal sütununda şehir adları tek tek sıralı yazılı oradan bağlantı durumu olabilir mi
Teşekkür ederim sizin yazdığınız formulde şehir adı yerine sütunun adını (B2) yazınca oldu. Daha önceden tırnak içinde yazınca kabul etmiyordu. Değer olarak gördüğünü sonradan farkettim. Çok saolun ilginiz için güzel günler dilerim
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.