• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Gelişmiş filtre uygulamasındaki hata

Excel Vers. ve Dili
excel 2007
Ekte sunduğuum dosyadaki verilere gelişmiş filtre uygulamak istiyorum. süzdüğüm verilerin istatistik servisi isimli sayfaya gelmesini istiyorum. dosyada yazan kodu uyguladığımda hiç veri gelmiyor. Acaba hata nerede ?

Ekli dosyalar

Merhaba,

Aşağıdaki kodu denermisiniz.

Kod:
Sub Dikdörtgen_Tıklat()
    Dim S1 As Worksheet, S2 As Worksheet

Set S1 = Sheets("ÖZT BEY ONAY SAATLERİ")
    Set S2 = Sheets("İSTATİSTİK SERVİSİ")

S1.Range("A6:F250").AdvancedFilter Action:=xlFilterCopy, CriteriaRange:=S1.Range("A1:G2"), CopyToRange:=S2.Range("A11:F11"), Unique:=False

Set S1 = Nothing
    Set S2 = Nothing
End Sub

Sayın korhan ayhan öncelikle ilginize teşekkür ederim. Verdiğiniz kodu uyguladım. Ama veri olarak sadece sütun başlıkları geliyor başka veri gelmiyor. Gelişmiş filtreyi manuel uyguladığımda gayet güzel çalışıyor ama makro ile yapınca olmuyor. Anlamadım gitti.

Merhaba,

2007 versiyon kullanıyorsunuz. Ben 2003 versiyonda sorunsuz sonuç aldım. Evde 2010 versiyonda denediğimde sonuç alamadım. Versiyon farklılığından kaynaklanıyor.

Sizin kullandığınız formülde sayıya çevrilmiş saat biçimini 2003 tanırken 2007 ve 2010 versiyonlar tanımıyorlar.

"ÖZT BEY ONAY SAATLERİ" isimli sayfanızdaki B2 hücresindeki formülü aşağıdaki şekilde değiştirip kodu çalıştırın.

Kod:
=">"&METNEÇEVİR('İSTATİSTİK SERVİSİ'!F2;"ss:dd:nn")

Sayın korhan bey aynen dediğiniz gibi 2003 sürümünde makro çalışıyor. 2007 de sıkıntı var. dosyadaki tarih ve saat verileri oracle dilinde yazılmış bir programdan alınıp exceldeki tarih ve saat formatına çevrilmiş verilerdir. Sizin önerinizi uygulayacağım inşaallah sonuç alırım. Ama olumsuz sonuç alırsam da ilginize teşekkür.

Üstadım belirttiğiniz değişikliği yapınca sorun çözüldü teşekkür

Geri