• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Gelir Gider Çalışması

Excel Vers. ve Dili
excel 2003
Bir tane Gelir Gider Çalışması yaptım fakat formulleri her sayfaya tek tek girdim ve excel kod biraz şişti gibi geliyor kayıt yaparken baya bi bekliyor ögrenme amaçlı bir çalışma yaptım ama ben bu çalışmayıda kullanmak istiyorum daha kısa komutlarla daha aktif yapabilirmiyiz yoksa böyle kullanıyım mı?

Ekli dosyalar

bunda tam olarak ne yapmak istediğinizi anlamadım hiç formül yok kitapta

olurmu bir sürü formul var aylara aç bak örnek ocak ayında bir şey yazıp kayıt işlemi yaptıgında bekliyor gibi kayıtta ve bilgisayarıda zorluyor.

sadece topla ve kar zarar formülleri bulunuyor diğer yerlerde sıfır görünmekte

ileri geri aç kapa düğmeleri hep formül İhsan bunlara tek formül yazamazmıyızbu formuller her sayfada var şişiriyor bilgisayarı

evet aynen yani her sayfaya yazdım ben ileri geri kaydet kapat onları tek olarak yazabilrmiyiz hem kayıt işlemide hızlı olur birşey yapıp kaydeterken bekliyor.

eskiye göre boyutu birazdaha azalmış ihsan ne yaptım benim sayfalara yazdığım kodlar birleştridin mi.

eskiye göre boyutu birazdaha azalmış ihsan ne yaptım benim sayfalara yazdığım kodlar birleştridin miç

evet siz bütün resimlere aynı makroyu defalarca atamışsınız bende bütün makroları bir sefer yazdım ve resimlere atadım.
size anlattığım yöntem ile.
makro ata'ya kadar geldim oradan makro ismini seçtim bu şeilde aynı makro sadece bir kere yazıldı.

evet sen modülleri birleştirmişşin bende 7 tane sende 1 tane nasıl yaptın tek module indirmeye.

evet sen modülleri birleştirmişşin bende 7 tane sende 1 tane nasıl yaptın tek module indirmeye.

üstteki mesajımda belirttim
module'leri silmek için ise module'ye sağ tuş tıklayın remove Module ve rakamı var ona tıklayıp hayır dediğinizde module silinir.

Ben yatıyorum iyi geceler Arkadaşlar ve İhsan beye ayrıyetten benle ilgilendiği için yarin sınav var.

Geri