• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Geçmiş Tarih Uyarısı

Excel Vers. ve Dili
2010 türkçe
merhabalar

cihaz adı----kalibre bitiş tarihi----doğrulama bitiş tarihi
a ----- ---------- 20.07.2014 -----------
b -------------- - -----------------23.07.2014

yukarıdaki örneklemedeki gibi bazı cihazlarımızın kalibre ve doğrulama tarihler mevcut.ben öyle birşey yapmak istiyorumki tüm çalışma kitabındaki bu bitiş tarihleri geçmiş tarih ise uyarı versin bir şekilde. bunu yapmak yada buna benzer alternatif yapmak mümkün müdür ? yardımlarınızı rica ediyorum

merhabalar

cihaz adı----kalibre bitiş tarihi----doğrulama bitiş tarihi
a ----- ---------- 20.07.2014 -----------
b -------------- - -----------------23.07.2014

yukarıdaki örneklemedeki gibi bazı cihazlarımızın kalibre ve doğrulama tarihler mevcut.ben öyle birşey yapmak istiyorumki tüm çalışma kitabındaki bu bitiş tarihleri geçmiş tarih ise uyarı versin bir şekilde. bunu yapmak yada buna benzer alternatif yapmak mümkün müdür ? yardımlarınızı rica ediyorum

Umarım ekteki belge işine yarar örnek olarak yaptım.Koşullu biçimlendirme ile bugünün tarihinden küçükse kırmızı olarak büçümlendirecek hücreyi.

Ekli dosyalar

Umarım ekteki belge işine yarar örnek olarak yaptım.Koşullu biçimlendirme ile bugünün tarihinden küçükse kırmızı olarak büçümlendirecek hücreyi.

Sayın arkadaşım, selo-84 arkadaşımız sizin dosyanızı göremez. Sanırım başka bir link aracılığı ile eklemeniz gerekir.

Geri