Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
geç kalan herhangi bir öğrencinin kaçgün geç kaldığını kaydedip sonra bunu toplayıp rapor halinde vermesini sağlayan bir formül yada makro çözümü varmı dosyayı ekledim şimdiden teşekkürler..
Bu tür işlemlerde isim üzerinden işlem yapmak hata almanıza neden olabilir.
Şöyle ki;
Bir sınıfta Ali ASLAN isimli öğrenciden iki tane olduğunda Excel bunu ayıramaz. Ama numara illaki bir olarak…
Dediğime itibar edin. Sorgulamayı ;Öğrenci Numarası veya TC.Kimlik Numarası gibi mükerrer olma ihtimali olmayan verilere göre yapın. (Sorun yaşamış birsi olarak)
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.