• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Fotografli Adres Defteri

Excel Vers. ve Dili
2007
Arkadaslar, sizlerden aldigim bilgilerle bir Fotografli Adres Defteri olusturdum.
Begeneceginizi ümit ederek, sizlere sunuyorum. Ve tabii ki önerilerinizi de bekliyorum.

Paranormal.

Son düzenleme:
Merhaba,

Paylaşımlarınız çok güzel. Ama ben; 15.4" monitörde görüntülemek istediğimde butonların hiç birini göremedim.

Ilginiz için çok tesekkürler, bende ki monitör sizin ki gibi ama çözünürlük 1280x1024.
sizin monitör çözünürlügü kac bilmiyorum, ayarlamaniz mi? gerekiyor acaba.

Merhabalar
Dosyayı açtığımda aşağıdaki hataları alıyorum. Acaba neyi yanlış yada eksik yapıyorum?

Ekli dosyalar

• 1.jpg
    1.jpg
    19.5 KB · Görüntüleme: 26
  • 2.jpg
    2.jpg
    20.2 KB · Görüntüleme: 10
Merhabalar
Dosyayı açtığımda aşağıdaki hataları alıyorum. Acaba neyi yanlış yada eksik yapıyorum?

Merhaba Erdal kardes, simdi tekrar tekrar control ettim. Dosya bende gayet iyi çalisiyor, yalniz gönderdigin resimler o kadar küçük ki okumam ve görmem imkansiz. Evet bir hata gözüküyor senin gönderdigin resimde, resim çok bulanik ve çok ufak, rica etsem, biraz büyük ve net kopyalarmisin? Hatanin ne oldugunu bilmek istiyorum, ona göre de size cevap yazabilirim.
Saygilarimla...

merhaba erdal beyin bahsettiği hata bendede oluyor eğer düzeltebilirseniz çok sevinirim çünkü gerçekten çok güzel bir çalşma olmuş.

Tekrar Merhabalar,
Ilginize tekrar tesekkürler beyler, Dosyami tekrar gözden geçirdim ve asagida gönderiyorum. Iki ayri programla gönderiyorum ki, biri açilmaz ise digerini denersiniz. Isinize yariyacagini adim gibi eminim çünki çok iyi bir program.
Saygilarimla.....

Yalniz arkadaslar... biraz evvel Erdal beyden hata resimleri almistim, o hatalarin ne oldugunu anliyabilseydim. resim o kadar bulanikti ki, ne oldugunu anlayamadim. Zannedersem Saat veya Tarihle ilgi birseydi. Simdi tarihi birlestirdim. Insallah olmustur.
Mümkünse Erdal beyden ricam, hata resimlerini biraz daha net ve büyük gönderebilirmi?

Son düzenleme:
Hata: Can't find project or library deyip herşeyi durduruyor. Sanırım standartta olmayan ve eklenmesi gereken bir ocx ya da dll kullanıyorsunuz.

resimdeki hatayı veriyor

Ekli dosyalar

• ScreenShot21.jpg
    ScreenShot21.jpg
    92.1 KB · Görüntüleme: 11
Anladim, Tahmin ettigim için, Tarih formatini kaldirdim. ve hepsini standart hale getirdim.
Dosyayi Tekrar deneyiniz...

Son düzenleme:
hata almadan kullanmak için;
VBA penceresi / Tools / Referanslardan MISSING'lerin pasif hale getiriniz.

bu seferde bu hatayı verdi

Ekli dosyalar

• ScreenShot23.jpg
    ScreenShot23.jpg
    61.2 KB · Görüntüleme: 4
mahir beyin dediğini yapıp tekrar yüklerseniz sorun düzelir bence şimdiden teşekkürler

mahir beyin dediğini yapıp tekrar yüklerseniz sorun düzelir bence şimdiden teşekkürler

Evet beyler, bende anlamadim... herseyi standart hale getirdim.

Mahir beyin dedigi yere baktim, hiçbir Missing izine rastlamadim, zaten orayi devamli kontrol ediyorum. hersey normal gözüküyor.

Yalniz Sayin kullanici1, in gönderdigi resimdeki hata, Tarihle ilgili, sizlerdeki tarih ile bende ki tarih ayri mi? oluyor. anlamadim. Sizlerde hata olursa bende de olmasi lazim..

Isteseniz o bölümüde kaldirabilirim, fakat, Dosyamin en güzel yeride orasi,
özel günler diye bir yer.

Bir çare......bir çare beyler ama nasil bir çare?????

Saygilarimla.....

Ben missingleri kaldırdım ve inceledim.
Baya emek harcanmış güzel bir çalışma. Elinize sağlık.

çabalarınız için çok teşekkürler acaba başka bi bilgisayarda denemeniz mümkünmü

saolun emeğinize sağlık.

Geri