• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

• Forum yazılımı güncelenmiştir.

Beklenmedik durumlar görürseniz lütfen yönetime iletin.

Forumun Yeni Arayüzü

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan AS3434
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AS3434

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
M.Office/Excel 2007 Türkçe
İyi günler

2 gündür dikkatini çekiyordu. Bütün site yetkilileri forumdaydı. Yeni bir arayüz tasarımı içinmiş demek ki.
Yeni arayüz güzel olmuş ellerinize sağlık. (Eski forumdaki kayan yazıları anımsattı. Nostalji oldu.)
Yalnız bende bir sorun oluştu. Tam ekran yaptığım halde pencere ekrana sığmadı. Aşağıya iniyorduk ama şimdi de sağa doğru biraz çekmemiz gerekecek.

Böyle güzel bir forumu ve ortamı, büyük bir özveri ile bize sunan admin ve moderatör arkadaşlara tekrar teşekkür ederim.

Merhaba,
yorum için teşekkürler.

Yalnız bende bir sorun oluştu. Tam ekran yaptığım halde pencere ekrana sığmadı.

Bir değişiklik yaptım, şimdi düzelme oldu mu?

Sn Hüseyin

Evet düzeldi. Böyle daha sakin ve anlaşılır oldu.

Teşekkür ederim.

Forumun yeni yüzü güzel olmuş.

Emeği geçenlere teşekkürler.

Mesajın yazıldığı tarih saat başlığı sanırım Tarih/Tarih yerine Tarih/Saat olması gerekiyor.

Henüz konu üzerinde çalışmalar devam ederken sadece öneri olarak sağ üste
"Kimler Çevrimiçi" ekranında olduğu gibi "Bu Sayfayı Tekrar Yükle" linki konulabilir.

Mesajın yazıldığı tarih saat başlığı sanırım Tarih/Tarih yerine Tarih/Saat olması gerekiyor.

Düzeltildi. Teşekkürler.

Henüz konu üzerinde çalışmalar devam ederken sadece öneri olarak sağ üste
"Kimler Çevrimiçi" ekranında olduğu gibi "Bu Sayfayı Tekrar Yükle" linki konulabilir.

Sayın Ripek,
bu hazır bir eklenti, bu yüzden çok fazla değişiklik yapmamaya gayret ediyoruz. Ne kadar çok modifikasyon yaparsak, ileride versiyon güncellemesinde o kadar sorun çıkıyor.
Sayfa yenilemesi için zaten F5 tuşu sanırım daha hızlı bir çözüm.

Ancak bir şey itiraf edeyim, son 20 mesaj özelliğini ekledikten sonra sanki gözlüksüz baktığım foruma gözlükle bakmaya başlamışım gibi hissettim.

Faydalı ve güzel bir eklenti olduğuna inanıyorum.

Arayüz güzel olmuş.
Bir de arama motorunun duyarlılığı artırılsa daha iyi olacak.
SQL, ADO, DAO gibi kriterlere hiç bir sonuç getirmiyor.

Merhaba,
Görüntü kirliliği yaptını düşünerek;
"Kayıt olmadan önce..."
"TEST Alanı"
"Forum Kurallarına Uymayan Başlıklar"
bölümlerindeki mesajların son 20 mesaj listesinde göntülenmesini engelledim.

Merhabalar,

Yeni arayüzümüz hayırlı olsun. Ben de son bir kaç gündür, son mesajları toplu görsek iyi olur diye düşünüyordum.

Elinize sağlık,

Saygılarımla.

Bu yeni arayüz için teşekkürler. Cevaplanmamış sorulara çabuk ulaşabileceğimiz bir kısımda olsa iyi olacağı kanaatindeyim.

Bildiğiniz gibi son 20 mesaj listesindeki mesajın önündeki kutucuk turuncu ile yeni mesaj anlamına geliyor.
Ancak forumda çok mesaj trafiği olduğundan buradaki mesajlar kısa bir süre içinde hepsi turuncu oluyor.
Bunu önlemek için Son 20 Mesaj başlığına ---Mesajları Okundu İşaretle--- ekledim.
Mevcut mesajları inceledim, tümünü okundu işaretlemek istiyorum, sadece bundan sonra gelenler turuncu olsun derseniz. Bu linke tıklamanız yeterli.

Kendim zorlandığım için böyle bir çözüm işimi gördü.
Umarım sizde faydalı bulursunuz.

Forumun yeni ara yüzünü çok beğendim. Her seferinde Yeni Mesajlar /Yeni Pencerede Aç sıkıntısından kurtulduk.

Emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

arayüz çalışmalarında emeği geçen herkese teşekkürler. müthiş bir kullanım kolaylığı sağladı. konuları ve verilen cevapları takip etmek çok kolaylaştı.

tebrikler, teşekürler, saygılar.

Geri