• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Forumdan indirdiğim bazı dosyalar açmıyor.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yyhy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yyhy

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Microsoft Office 2021 TR
Microsoft 365 TR
Forumdan indirdiğim bazı dosyalar açmıyor. Sorun ne olabilir acaba diskim dolu değil açmış olduğum sadece o excel belgesi var. Office 2016 tekrar kurdum. Hata uyarısını ekte paylaşıyorum. Yardımcı olabilen arkadaşla şimdiden teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

Öncelikle burada eklediğiniz dosyayı ziplemenize gerek yok , altın üyesiniz.

İkincisi gösterdiğiniz hata programdan değil , bilgisayarınızın hard diskinde yer yok. Uyarının gereklerini yapmanız ya da bir bilene yaptırmanız iyi olur

Harddisk boş dolu alan resmi ve uyarıyı tamamen uyguluyorum. Çaresiz kaldım. Office 2016 yı tekrar yükledim.

Ekli dosyalar

• Harddisk boş dolu alan.jpg
    Harddisk boş dolu alan.jpg
    53.6 KB · Görüntüleme: 6
Sürümünüz yüksek ve boş alan da dağ gibi .. Bu durumda 1 mb bile yer ihtiyacı olmayan bir program açılmalı , ancak diski neyin dolu gösterdiği de bir inceleme konusu.
Klasik olarak ,yüksek versiyonlar düşük versiyon dosyaları sıkıntısz açabilir. Tersinde ise , yüksek versiyondaki bazı programlar düşük versiyonda olmaz, ancak bu durumda program bu bende yok der. Sizin sorun gösterdiğiniz kadarı ile yer sorunu , ve bir bilgisayardan anlayan birinden fiilen yardım almanız doğru olabilir

Harddisk değil de ram sıkıntısı olabilir mi acaba? Açık olan dosyaları ve programları kapatıp ya da bilgisayarı yeniden başlatıp dener misiniz?

Tüm arkadaşlara teşekkürler. Bilgisayarı formatlayayım temiz bir kurulum yapayım. Ram alternatif olarak deneyeyim. İnşallah sorunu çözerim.

Geri