• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

formülü iş günü olarak değiştirmek

Excel Vers. ve Dili
12.0.45.18.1014
merhaba arkadaşlar;
ekteki çalışma banka poslarından hesaba geçecek blokeli paraların takibini gösteriyor. Ancak bu çalışmadaki formül normal güne göre hesap yapmakta, bazı bankalar iş gününü baz alıyor. Sizden isteğim hesaba geçecek paraları hesaplayan formülü iş günü olarak hesaplayacak bir formül yapmanız.
Ekteki örneği biraz açıklayayım: her bankayı farklı bir excel dosyasında takip ediyorum.
'y.krediparametre' sekmesinde; ilgili bankanın pos'undan geçecek blokeli paranın kaç gün içinde hesaba geçeceği, taksit yapılacaksa taksit sayısı ve kesilecek masrafların parametresi yer almakta. 'y.kredirapor' kısmında ise girilen pos tutarları bulunuyor. 'Verileri düzenle' butonuna basınca hangi gün ve ne kadar paranın hesaba geçeceğini hesaplıyor. Hesaba geçecek parayı hesaplarken tatil günlerini de baz alan bir formül düzenlemenizi istiyorum. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler.

Ekli dosyalar

excel.web de bunun yapabilecek kişilerin olduğunu biliyorum. Ben araştırdım yapamadım ama yapabilecek arkadaşlar bildiğinizi esirgemeyin lütfen.

Geri