- Excel Vers. ve Dili
- 2007
Öncelikle merhaba. Ben excele yeni başlamadım aslında ama işlevleri hakkında cok ama cok az bilgim var. Sadece toplama çıkarma ortalama vs fonksiyonlarını kullanıyordum. Ama arkadaşlarımın görünürlükle oynadıklarını ve bunların da daha güzel olduğunu görünce profesyonel anlamda excele bakmaya başladım. Sonrasında bir sürü eksiğimi fark ettim. Sizi sorularla bunaltıcam ins.
1. Bir arkadaş bir sayfa hazırlamış misal. Bilmem ne hesap tablosu. Ben o fonksiyonu istiyorum mesela. O tablo değil de o formül lazım bana. O formülü nasıl bulurum?
2. Tabloda hani sutunlar oluyor. O sutunların buyukluklerını nasıl ayarlarım. Mesela diyelim adam çizmiş bir sürü yer ama bir buyuk satırın altında kucuk sutunlar var. O satırın altında kucuk satır yapma olayı nasıl oluyor.
Bunları ben bulamadığımdan soruyorum. Yavaş yavaş öğreneceğiz inşallah.
1. Bir arkadaş bir sayfa hazırlamış misal. Bilmem ne hesap tablosu. Ben o fonksiyonu istiyorum mesela. O tablo değil de o formül lazım bana. O formülü nasıl bulurum?
2. Tabloda hani sutunlar oluyor. O sutunların buyukluklerını nasıl ayarlarım. Mesela diyelim adam çizmiş bir sürü yer ama bir buyuk satırın altında kucuk sutunlar var. O satırın altında kucuk satır yapma olayı nasıl oluyor.
Bunları ben bulamadığımdan soruyorum. Yavaş yavaş öğreneceğiz inşallah.