• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Formülü Aşağıya Doğru Çekerken Artma

Excel Vers. ve Dili
Excel 2007 VBA
Merhabalar
Ornekdeki excel tablomdaki ilgili formulde excel dosyasindaki yerin 1 er artmasını istiyorum aşğıya doğru indikce yardımcı olabilirseniz sevinirim...

Ekli dosyalar

formulu ekteki gibi denermisisiniz.

Kod:
=DOLAYLI("'E:\New Folder (2)\[CM1 - "&METNEÇEVİR(A2;"YYYYAAGG")&".xls]Sheet1'!$M$28")

evet ingilizce kullanıyorum dolaylı-indirect metnecevir-text tarzında yyyyaagg -yyyymmdd seklinde

evet ingilizce kullanıyorum dolaylı-indirect metnecevir-text tarzında yyyyaagg -yyyymmdd seklinde

Sorun Dolaylı formulunden kaynaklanıyormuş Dolaylı formulunun kapalı dosyalarda çalışmıyor.:(

Dosyadaki linleri oluşturup dosyayı açtığınızda linkler çalışacaktır. Fakat kapalı iken işlemleri almasını istiyorsanız macro yapmak gerekecek.

Sorun Dolaylı formulunden kaynaklanıyormuş Dolaylı formulunun kapalı dosyalarda çalışmıyor.:(

Dosyadaki linleri oluşturup dosyayı açtığınızda linkler çalışacaktır. Fakat kapalı iken işlemleri almasını istiyorsanız macro yapmak gerekecek.

Dosyadaki Linkler derken? yada nasıl bir macro yapabiliriz yardımcı olabilirseniz sevinirim teşekkürler

ekteki makroru test edemisiniz.

Kod:
Sub macro()
For i = 2 To Cells(Rows.Count, 1).End(3).Row
Cells(i, 2).Value = "='E:\New Folder (2)\[CM1 - " & Format(Cells(i, 1), "YYYYMMDD") & ".xls]Sheet1'!$M$28"
Cells(i, 3).Value = "='E:\New Folder (2)\[CM1 - " & Format(Cells(i, 1), "YYYYMMDD") & ".xls]Sheet1'!$N$28"
Next
End Sub

ekteki makroru test edemisiniz.

Kod:
Sub macro()
For i = 2 To Cells(Rows.Count, 1).End(3).Row
Cells(i, 2).Value = "='E:\New Folder (2)\[CM1 - " & Format(Cells(i, 1), "YYYYMMDD") & ".xls]Sheet1'!$M$28"
Cells(i, 3).Value = "='E:\New Folder (2)\[CM1 - " & Format(Cells(i, 1), "YYYYMMDD") & ".xls]Sheet1'!$N$28"
Next
End Sub

Çok Teşekkürler .Ellerinize sağlık

Geri