• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

formüllü hücre boşsa o satır silinsin diyorum ama beceremiyorum. yardım lütfen

Excel Vers. ve Dili
2007 türkçe
sayfa 2 .. sayfa 1 den bağ yapıştır ie veri alıyor. boş satırları sil kodu bağ yapıştır ı dolu hücre gördüğü içn silmiyor. formülü hücreyi sil kodu kullanıyorum
oda tümünü siliyor. altından kalkamadım. yardımcı olursanız cok sevınırım.

şimdiden cok tesekkurler.

Ekli dosyalar

sayfa 2 .. sayfa 1 den bağ yapıştır ie veri alıyor. boş satırları sil kodu bağ yapıştır ı dolu hücre gördüğü içn silmiyor. formülü hücreyi sil kodu kullanıyorum
oda tümünü siliyor. altından kalkamadım. yardımcı olursanız cok sevınırım.

şimdiden cok tesekkurler.

merhaba
Sayfa2 B4 hücresine yazın ve deneyin
Kod:
=EĞER(Sayfa1!B4="";"";Sayfa1!B4)
silmeden kastınız formülde çıkan sonuç görünmesin ise bu formül işinizi görür. yok ben satır olarakda silmek istiyorum derseniz bunu formül ile değil makro ile yapabilirsiniz

teşekkürler fakat

ihsan bey cevabınız için tesekkur ederım fakat beım ıstedıgım . bağ yapıştır yapılmış fakat içinde veri olmayan satrları silmek dosyada gösterildiği gibi. en ust 2 satırda veri var. altlardaki satırlarda veri olmadığı için 0 görünüyor. ben bu veri olmayan satırları silmek istiyorum. fakat bunu örnek ; c sutununda bağ yapştır formülü olan ancak boş olan hücrelerin bulunduğu satırları sil komtuyla olsun istiyorum.

c sutununda bağ yapştır formülü olan ancak boş olan hücrelerin bulunduğu satırları sil komtuyla olsun istiyorum.
bir butona atayarak.

dosyada formül olarak sadece
bu var sizin istediğiniz nedir. bu formülde çıkan sonuçlar Sıfır ise o hücrenin içi boş olsun doğru mu anladım.

Geri