Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba bugün ali beyin diğer excel uygulamalarında bi soruya verdiği cevaplar vardı bende o tabloyu azcık kısaltarak bi kaç soruyu içiçe sordum
tablo ekindedir tşkkr ederim şimdiden
koran hocam tşkkr ettim başka bi sayfa kullanmadan tel sayfada formüllemek mümkündür herhalde böyle bi çözüm yapabilirmiyiz siz ana tablonun kenarında bi formül yazdınız sonuç oluşturulcak sayfada ki başlıktaki değerler yada sayılar varsa 1 yoksa 0 gibi önce bu formülleri yapıp sonra kaçıncı ve indir işleriyle halelttiniz anladığım kadarıyla ama başka bi ara işlem kullanmadan yapılmasını bekliyorum
korhan hocam özür dilerim adınızı yanlış yazdığımdan dolayı
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.