• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Formülleri gizleme

Excel Vers. ve Dili
2013
Arkadaşlar iyi günler elimde bir maaş bordrosu var gayet güzel çalışıyordu fakat bir anda formüller çıkmaya başladı önceden formül hiç çıkmıyordu ben yazdığım zaman otomatik hesaplıyordu tabloda fakat şimdi formül çıkıyor yapamadım tabloyu göndereyim bir bakın korumaya alın diyor dediklerini yapıyorum korumaya aldığımda tıkladığımda bu sefer korumada diyor açıyorum formül yine çıkıyor lütfen yardım
dosyayıda ekledim lütfen yardım edin resimli anlatırsanız çok duacı olurum çok.

Ekli dosyalar

Merhaba,

Eki inceleyiniz. İstediğiniz bu mu?

Not: Konu başlıklarınızı, sorunun içeriğini ifade edecek şekilde belirlemenizi rica ederim.

.

Ekli dosyalar

Korumayı Kaldırmadan değerleri giremiyorum işte kaldırdığım zamanda tekrar formüller ortaya çıkıyor. Teşekkür ederim vaktinizi ayırdığınız için

Formül yazan bölümlerin dışında her bölüme değer girebilirsiniz. Girmek istediğiniz bölüm de formül varsa giremezseniz.

Örneğin hangi hücreye değer girmek istediğinizde sorun yaşıyorsunuz.

Notum ömer beye ben şehiriçi etopla konulu forumu açan ve yeni acemi üye : Sizden ricam mümkünse etopla ya girip benim soruma cevap vermeniz şimdiden teşekkürler

Örneğin Ödenen Net ücret W8 deki değeri girdiğimde önceden mesala 1.000,00 yazdığımda geri kalan diğer tüm hücreler otomatik hesaplıyodu ama şimdi giremiyorum formül çıkıyor.

Tablo yapınızı bilmiyorum, yalnız eklediğiniz dosyada W8 de zaten formül var. Formül olan hücreye de elle değer giremezsiniz.

E8 = 50
F8 = 26
G8 = 4

Örneğin değerlerini girerek sonuç alabilirsiniz.

Tşkkürler artık öyle idare edicem.

Geri