• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

formülle süzme

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zfr10
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
EXCEL/2016
Selam sayın arkadaşlar sorunum ekte gönderdiğim sayfanın veri sayfasındaki verileri sayfada da açıkladığım şekilde formülle süzmek mümkün müdür acaba yardımlarınızı bekliyorum.
Saygılar...

Ekli dosyalar

Selam hocam emeğine sağlık vermiş olduğunuz yanıt gerçekten başka bir çalışmamda çok yararlı oldu ama benim asıl yapöak istediğim olay gönderdiğim ekteki veri sayfamdaki gibi olması gerekiyo çünkü o şekilde olursa rapor kesmem gereken bölmelerde rahat hareket etmemi sağlayacak.Yardımlarınızdan dolayı minnettarım.
Saygılar...

arkadaşlar mükerrer veriler için gönderdiğim programa bir yardım istiyorum.

Merhaba syn. zfr10;
Gördüğünüz gibi net olmayan soru ve açıklamanızdan net sonuç çıkarmak zor. (6 nolu mesajınıza önceki örnek ve açıklamalarınızda olmayan mükerrerlik meselesi eklenmiş)
Bende önceki örnekte (tablonuzdan anladığım kadarıyla) veri sayfanızda bulunan k,l,m,n sütunundaki verilerin süzme kriteri olacağını varsayarak bir süzme oluşturdum. Örnekte süzülen verilerden fazla yada istenmeyen varsa silinebilir yada gizlenebilirdi.
Bunun dışında açıklamanızın olmaması ben dahil herkezi aynı sonuca götürecek.
Sonuç olarak;
"Giriş sayfasında B,C,J,M sütun verilerinin şu kritere göre süzülerek uyan satırların A,B,C,D,E,F,J,... sütun verilerinin aynı başlıklarla veri sayfasına formülle aktarılması"
şeklinde net açıklama yapın.
O zaman yardımcı olacak arkadaşlar çıkacaktır.
İyi çalışmalar.

emeğine sağlık faydalı olmuş

Geri