• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Formulle gülenyüz yada ağlayan yüz resmi ekleme

Excel Vers. ve Dili
2003-tr
Merhaba,
Excell dosyamda satış-hedef ve yüzdeler bulunmakta. %100 ve üzeri olanların yanına gülenyüzün otamatik formül ile getirebilirmiyiz? %100'den düşük olanlarında ağlayan yüz? Yardımınız için şimdiden teşekkürler

Selamlar,

Forumumuza hoşgeldiniz. Ekteki örnek dosyayı incelermisiniz. Semboller yazı tipi ile elde edilmiştir.

Ekli dosyalar

Merhaba

Korhan bey güzel bir örnek.

Öncelikle çok teşekkür ederim bu işimi görüyor. Ancak formülü anlamadım yani sizin formülü benim dosyama yapıştırınca oldu ama mantığınıda anlatırsanız çok sevinirim birşeyler öğrenmeyi seviyorum :) Birde Jpg dosyası olarak gülen yüz resmi getirebiliyormuyuz excellde?

Selamlar,

Mesajımda da belirtmiştim. E sütunundaki hücreleri yazı tipini "Wingdings" olarak ayarlayarak sembolleri elde ettim. Bu yazı tipinde "J" harfi gülen surat, "L" harfide somurtan surat ifadesini vermektedir. Sizde denemeler yapmak için boş bir hücreinin yazı tipini "Wingdings" olarak ayarlayın. Diğer harfleri yazarak farklı sembolleri elde edeceksiniz.

Diğer sorunuz için ekteki örnek dosyayı incelermisiniz. Tam istediğinizi karşılamasada farklı bir açıdan bakmanızı sağlayabilir.

Ekli dosyalar

Geri