Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar aslında tam olarak istediğim şudur, hani sort yaptığımızda aynı şeyi görmek isteriz ya bende o kod altında olanları sadece bana getirsin istiyorum, ekli dosyada tekrar gönderdim. çok teşekkür ediyorum yardım eden canıarkadaşlara.
ya belki cok basit ama ben bulamadım simdi 2 çalısma sayfası var 1.calısma sayfasında ki sayılar 8 satırda bi toplanıyor ben butoplamları
2.sayfada 1er satırlar halınde göstermeye çalısıyorum 2. sayfada hucreye =yazıp 1.sayfada işaretlediğimde oluyor ama sorun su 2.sayfada hucreye yazdığım formulu bir altındakı hucreye kopyaladıgım zaman 1.sayfada da 1 alttaki hucreyi yazıyor ben 8 alttaki hucreyi gostermesini istiyorum saygılarımla ...
elinize sağlık çok güzel olmuş, peki aynı anda hepsini seçme şansım yok mu? Yani A,B,C,D,E seçicem onların tümü gelecek, hani tek tek değil veya 2 tane sadece A,D diyelim, olurmu acaba,
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.