Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
,arkadaşlar sebebini buldum. u12 hüzresindeki 2,10 rakamının önünde bir tane boşluk var. o yüzden sayı olrak görmüyor. onu elle düzelttim fakat çok sayıda var. Hepsini birden düzeltebilir miyim?
CTRL+h ile bu boşluğu nasıl atıcaz. yani 2,10 gibi alt alta 100 tane felan satır var ve hepsinde bir boşluktan sonra rakam yazılmış. bu nedenle formül yazarken, sayının önünde bir boşluk olduğu için sayıyı okuyamıyor.
Fazladan boşluk karakterleri içeren alanı seçin. Ctrl+H tuşlayın. Gelen penceredeki ilk boşluğa bir tek boşluk yazın (Yani Space bar tuşuna bir kere basın). İkinci boşluğa hiç bir şey yazmadan Tümünü Değiştir tuşunu tıklayın.
Arkadaslar, öncelikle herkese yardımları için teşekkür ederim. ben en iyisi bu dosyanın bir parçasını size göndereyim siz bakın. Fakat buraya nasıl gönderebilirim bilmiyorum. Bilen biri varsa ve anlatırsa sevinirim.
D2 hücresine aşağıda formülü giriniz.
sonra D2 hücresinin kulpcuğundan farenin imleciyle tutup aşağıya doğru sürükleyip kopyalatın
ondan sonra formüllerden kurtulmak için
D Hücresindeki formülleririn hepsini seçip en son hücrenin kulpcuğundan farenin sağ tuşuyla E hücresine çek ve değerleri dolduru seç
kolay gelsin
Alternatif :
Değerlerin olduğu sütunu seçin ve kopyalayın. Boş bir word sayfası açın. > Düzen > Özel Yapıştır > Biçimlendirilmemiş Unicode Metin > Tamam. Wordte kopyalanmış olan verileri kopyalayın. > Excele gelin ve ilgili yere > Özel Yapıştır > Metin > Tamam.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.