• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Formül siliniyor

manisali50

Banned
Excel Vers. ve Dili
Excel2003
Arkadaşlar merhaba..
Korhan Ayhan üstadımın hazırladığı "tezgah bakım analizi" dosyamı kullanırken ilginç bir durumla karşılaştım.Başka bir dosyadan bilgileri "Sayfa1"e aktarırken "Analizleri Listele" butonunu kullanıyorum..Daha sonra buradaki bilgileri de CT Tezgahları ve CM tezgahları sayfalarına dökmek için "Tezgah Sayfalarına Aktar" butonunu kullanıyorum.Ancak;
Sayfa1'in I sütunundaki indisli formül,veritabanındaki bilgilerden o tezgahın CM tezgahı mı CT tezgahı mı olduğunu ayırıyor.Ben bilgileri Sayfa1'e aktarabilmek için "Analizleri Listele" butonuna bastığımda Sayfa1'in (I) sütunundaki indisli formül siliniyor..İşin garisi (B) sütunundaki eğer'li formül silinmiyor..Çaresi nedir?Çok önemli bir sorun değil.Manuel olarak girebilirim ama güzeli varken niye olmasın?
Şimdiden teşekkürler..

Ekli dosyalar

S1.Range("C2:IV500").ClearContents

Sayfa1'deki TEZGAH_ARIZALARINI_LİSTELE makrosunda yer alan bu satır herşeyi izah ediyor sanırım. Satırı;

S1.Range("C2:H500").ClearContents

olarak değiştirirseniz sorun kalmaz.

Üstat merhaba.
İlgine teşekkür ediyorum.
Dediğini yapınca sorun ortadan kalktı ama bu sefer de "Tezgah sayfalarına aktar" butonuna bastığımda Type Mismatch" hatası verip buton,aktarma işlevini görmüyor..

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba..
Sorunuma bugün yanıt alırsam sevineceğim.

"I" sütunundaki hücrelere yazmış olduğunuz formül sonucu #YOK değerini verdiği için bu hata iletisi ile karşılaşıyorsunuz. Formülü tekrar düzenleyerek deneyin.

Üstadım işlem tamam..Sorun halloldu..İlgine,bilgine,emeğine ve yüreğine sağlık...

Sevindim, rica ederim...

Geri