• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Formül ile dağıtma

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ecreni
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
2010
arkadaşlar benim sorum bildiğim kadarı ile harlem tekniği ile veriler ilgili sayfalara dağıtılıyor fakat burdaki ilgili konu başlıklarındaki formülleri çalıştıramadım. bu teknik yerine kullanılan formül varmıdır? listemde bulunan verilerdeki tedarikçileri kendi sayfalarına bütün verilerle dağıtmak istiyorum bir nevi ön sayfaya yazdıkça ilgili sayfalarda süzme işlemi görecek. ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim.

Harlem tekniği Nedir.

Sizin yapmak istediğiniz işlemi örnek bir dosya ile anlatabilirseniz daha iyi olacak. Ama eğer tek bir tablodan veri alıp içerisinde süzme işlemi yapacaksanız Pivot Table kullanmanızı öneririm.

tablomu buraya yükleyemiyorum iş yeri bilgisayarı olduğu için kısıtlı. ama kısaca anlatayım.tedarikçilerden gelen ürünlerin girişi bir listeya sıra ile giriliyor. ben her veri girişinde ayrı bir sayfada tedarikçilere ait olan sayfalara bu girişlerin otomatik dağıtılmasını istiyorum ve bu dağıtımında formül ile yapmak istiyorum çünkü makrodan anlamıyorum. anlatabildimmi bilmiyorum ama yardımcı olursan çok sevineceğim beni baya bir yükten kurtarmış olacaksın.

Geri